Trussardi My Scent (vizual)

Un nou sezon aduce cu sine dorinta de a schimba ceva, iar acest lucru se refera si la alegerile noastre in materie de arome. Trussardi My Scent te va cuceri datorita versatilitatii extractelor si a unui melanj foarte reusit de arome.

Pentru a completa seria de arome lansate – My Land (2012) si My Name (2013) -, Trussardi marcheaza acest inceput de toamna cu Trussardi My Scent: un buchet incantator de flori proaspete si o simfonie de note nobile si senzuale.

Parfumul Trussardi My Scent a fost conceput de parfumierul Nathalie Cetto si printre notele cele mai importante ce compun aroma proaspata se numara: liliacul, trandafirul, para Nashi si serenolidele, un amestec ingenios de mosc si fructe dulci.

De ce ne place Trussardi My Scent?

Pentru ca miroase chiar foarte bine! Inima parfumului este crocanta, florala si moscata. O latura noua si neobișnuita de liliac este intensificata de un acord vibrant de flori proaspete și serenolide (mix de mosc și fructe dulci) – o molecula speciala care face parfumul proaspat si efervescent, dar și delicat, antrenant si catifelat.

Trussardi My Scent (apa de toaleta)
Trussardi My Scent (apa de toaleta)

Recipientul parfumului Trussardi My Scent reda caracterul dual al parfumului: prin liniile simple, ovale, insa delicate, sunt exprimate delicatetea si forta femeii Trussardi, imaginate de Antonio Citteri.

Pe langa parfum, Trussardi My Scent detine si o lotiune de corp adorabila, cu un miros pregnant, sofisticat, ca cel al esentei, si cu un cockteil de ingrediente bune, precum acidul hialuronic sau extractul de bumbac.

Apa de toaleta Trussardi My Scent, 281 Ron/ 50 ml;