Daca ai parul uscat, incearca noua gama de uleiuri pentru par de la Loreal Paris, Elseve Ulei Extraordinar. O serie de trei produse formulate pentru o nutritie optima a suvitelor inastripe. Iti spunem secretul celor 6 uleiuri care stau la baza noii formule Elseve pentru ingrijirea parului!

uleiuri pentru par femeie
Uleiuri pentru par de la brandul Elseve

Uleiuri pentru par – nutritie profunda

Datorita experientei dovedite in domeniul uleiurilor naturale, laboratoarele L’Oreal Paris isi ating un tel important. Sa obtina o formula de ingrijire extraordinara pe baza de uleiuri pentru par nutritive, cu o concentratie perfect adaptata nevoilor parului uscat.

Parul uscat. Fibra capilara poate fi uscata de la natura sau poate deveni astfel. Cuticula unui fir de par uscat este neregulata si se poate exfolia. Astfel, parul devine tern, rebel si lipsit de stralucire. Cand parul creste, gradual, deteriorarea afecteaza fibra capilara pe toata lungimea sa cu diferite. Asa apar varfurile “inspicate” si inestetice.

Solutia?  Folosirea unei game complete: sampon, balsam, masca.

Ce face noua gama pentru ingrijirea parului de la Elseve L’Oreal Paris? Elseve Ulei Extraordinar disciplineaza parul, il fluidizeaza, il hraneste, ii da stralucire si il repara cu 6 uleiuri extrase din flori rare.