Un parfum-bijoux

Daca esti in cautarea unui parfum nou, cauta la rafturi Valentina de la Valentino si vei pleca acasa cu o aroma fina, floral-orientala, imbuteliata intr-o sticla superba, care iti poate imbodobi raftul cu parfumuri.

Designerul italian Valentino, mereu inconjurat de femei aproape suprarealiste, seducatoare, lanseaza un parfum dedicat senzualitatii, cu o imagine care vorbeste de la sine si pe care o puteti admira in campaniile publicitare: modelul Freja Beha Erichsen. Ea intruchipeaza mesajul aromei Valentina, o formula care reflecta feminitatea si spiritul sofisticat al femeii moderne, in conceptia brandului italian.

Parfumul Valentina de la Valentino este descris de unii critici ca delicat-floral, iar de altii, drept floral-oriental.

Este important sa il testezi pe propria-ti piele si sa decizi daca este ceea ce cauti. Formulat de Alberto Morillas si Oliver Cresp, aroma reprezinta conceptia feminitatii, in spiritul Valentino: senzualitate, exuberanta, o atmosfera idilica, note pudrate raspandite in aer si prezenta feminitatii, la fiecare miscare. Valentina se deschide cu note dulci de capsuni, combinate cu o tusa citrica, care il improspateaza pentru scurt timp, dupa care se recompune, iar si iar. Dulceata lasa loc unui miros floral delicat care se transforma pe piele, usor-usor, intr-o atingere pudrata, aerata. In contact cu pielea, aroma se trasforma, discret, intr-o reteta floral-orientala. Printre note se regasesc: bergamota, capsuna, iasomie, cedru, ambra, trufe albe, floare de portocala, tuberoza si vanilie. Acest cocktail pare ca isi schimba centrul de echilibru, in functie de piele si de stare si confera note surprinzatoare.

Valentina este disponibil ca apa de parfum, la 30, 50 si 100 ml si poate fi completata cu doua produse complementare: lotiune de corp si deodorant. Se gaseste in parfumerii sau magazinele cu cosmetice.

Apa de parfum Valentina, de la Valentino, 333 Ron/ 50 ml;