In toiul verii, descoperim un nou parfum Bvlgari, o bijuterie olfactiva nascuta din minunile marii Mediterane. Aqva Divina este creat de maestrul parfumier Alberto Morillas, fiind un parfum sarat, o aroma de vara prospata si imprevizibila.

Parfum Bvlgari: Aqva Divina

Aqva Divina, cel mai nou parfum Bvlgari, reprezinta o contopire a radacinilor Bvlgari, grecesti si romane, creatoarele frumusetii si senzualitatii.

Venus in acceptiunea casei Bvlgari

Fermecat de frumusetea creata de Boticelli, astazi, Bvlgari propune o versiune olfactiva a acestui arhetip al feminitatii. Atat prin parfumul in sine, cat si forma sticlei, Aqva Divina reprezinta esenta frumusetii si radiantei inegalate. Aceasta Venus apartine atat apei, cat si tarmului luminat de razele soarelui.

Parfum Bvlgari: un amestec estival

Maestrul parfumier Alberto Morillas a creat o apa de toaleta unicat, pentru care a coborat in adancurile amintirilor copilariei sale, pe tarmul Marii Mediterane. Pentru aceasta noua Venus, renascuta in inima valurilor Mediteranei, el a infatisat un parfum – “o floare sarata” – evocand pielea sarutata de razele soarelui, dupa ce a iesit din apa sarata a marii. Pielea ei radiaza un parfum senzual, arzand de ingrediente ce sarbatoresc marea, soarele si vara.

Precum un val indraznet de prospetime, bergamota explodeaza intr-o briza acvatica de note citrice peste care ghimbirul roz isi arunca reflexiile, stralucind asemenea apei sub soare. Are magnolie si gutuie, ca note de mijloc, si o baza intensa de ambra, amestecata cu ceara de albine. Toate ingredientele creeaza un parfum ce provoaca o dependenta voluptuoasa.

Apa de toaleta Aqva Divina, Bvlgari, 213 Ron/ 25 ml.;

Bath & Shower Gel Aqva Divina, Bvlgari, 110 Ron/100 ml.;