Miss Sporty lanseaza un ruj nou, intr-o textura proaspata, usor de aplicat, usor de purtat! Numele acestuia? My Best Friend Forever , un aliat loial pentru buze hranite si pline de culoare.

Ruj My BFF, Miss Sporty

De la nude, la grena, rujul este o piesa de rezistenta in tendintele beauty. Iti propunem un ruj nou de la Miss Sporty, o formula care se simte incredibil de natural pe buze, intr-o paleta generoasa de culori si la un pret bun.

Rujurile My BFF de la Miss Sporty sunt minunate in machiajul zilnic, pline de viata, usor de aplicat si care iti ofera instant un look fresh. Exista 10 nuante frumoase, inpsirate din cromatica iernii.

Rujul My BFF de la Miss Sporty are o textura super comoda si matasoasa, nepretentioasa, care se simte perfect: acopera buzele cu un strat asa subtire incat vei uita ca il porti. Formula acestui ruj hidrateaza, fiind rezistent si luminos.

Nuante de ruj actuale:

Nude: #100 My Tender Pink / #101 My Adorable Nude – ca propria ta nuanta a buzelor / #102 My Funny Mauve – un mov pal pentru o noapte linistita la film

Roz: #201 My Amazing Fuschia – cea mai cool tusa de roz, intr-o nuanta dinamica / #202 My Pretty Rose – roz vintage

Rosu: #300 My Lovely Red – un rosu clasic / #301 My Cheeky Cherry / #302 My Kindly Red – o nuanta intensa

Plus 2 nuante de sezon: #500 My Sweet Mocha (variatie de nude) si #600 My Cute Coral (pepene proaspat).

Ruj My BFF, Miss Sporty, 12,50 Ron;