beneficiile vitaminei D supliment alimentar

Sa recunoastem: vitamina D nu este o vitamina la fel de mediatizata ca popularele vitamina A sau E. Dar asta nu inseamna ca nu e importanta! Pe langa faptul ca mentine oasele sanatoase (ajuta la absorbtia calciului), e foarte necesara si cand vine vorba despre imunitatea organismului. Iata care sunt beneficiile vitaminei D.

De vitamina D ai nevoie mai ales in aceasta perioada de trecere de la iarna la primavara, cand sistemul imunitar trebuie sa fie mai puternic ca sa lupte cu racelile. Noul supliment alimentar Cetebe Imuno-Active iti ofera aportul necesar de vitamina D, in combinatie cu vitamina C si zinc. Iata care sunt beneficiile vitaminei D.

Vitamina D, Vitamina C si zincul sunt trei micronutrienti esentiali pentru sistemul natural de aparare al organismului. Iata cum te ajuta fiecare!

Beneficiile vitaminei D pentru sistemul imunitar

Noile descoperiri vizavi de beneficiile vitaminei D arata ca poate creste imunitatea impotriva racelilor. Un studiu aparut in publicatia medicala americana Archives of Internal Medicine spune ca exista o legatura intre vitamina D si riscul de a face o raceala: oamenii care n-au suficienta vitamina D in corp sunt cei mai predispusi sa raceasca decat cei care au nivele normale.

Beneficiile vitaminei D – Bine de stiut: Vitamina D se produce in organism la expunerea la soare, pentru aproximativ 20-25 minute. Deficitul de vitamina D se accentueaza, in general, in lunile reci de iarna, dar si primavara, cand zilele insorite sunt mai putine si, automat, expunerea la soare este mai redusa. Din pacate insa, iarna, dar si primavara, razele UVB care ajuta corpul sa produca vitamina D sunt mai putin puternice.

Beneficiile vitaminei D pentru organism

Beneficiile vitaminei D – ea lupta cu inflamatia din corp – cand aceasta este prezenta, creste riscul de imbolnavire. Si vorbim aici de o paleta larga de boli, de la o simpla raceala si pana la artrita sau diabet.

Beneficiile vitaminei D – aceasta vitamina ajuta si la buna functionare a sistemului nervos, reducand simptomele depresiei (daca te confrunti cu astenia de primavara si ai stari proaste, poate fi o solutie!).

Corpul nostru produce vitamina D cand ne expunem la razele UVB, cele care puternice vara.

Vitamina C poate ajuta la preventia racelilor, iar cercetarile arata ca lupta si impotriva eventualelor complicatii date de aceasta.

Singurul dezavantaj al vitaminei C este ca este eliminata rapid din organism. De aceea, e necesar ca atunci cand iei vitamina C sa alegi formule cu eliberare treptata, de-a lungul unei zile, astfel incat sa te asiguri ca te vei bucura de toate beneficiile ei.

Cetebe Imuno-Active contine granule care elibereaza treptat cantitatea necesara de vitamina C pentru 8 ore. Datorita tehnologiei patentate Cetebe, 98% din cantitatea dintr-o capsula este folosita de organism.

Si sa nu uitam de zinc, un mineral care ajuta organismul in lupta cu infectiile si grabeste vindecarea ranilor. Studiile arata ca zincul poate scurta durata unei raceli cu cateva zile. Asta fiindca ajuta la fortifierea functiei imune, oprind inmultirea celulelor care provoaca raceala.

Ca sa-ti cresti si sa-ti protejezi imunitatea in aceasta perioada, poti incerca suplimentul alimentar Cetebe Imuno-Active, imbunatatit cu vitamina D. Pretul recomandat de vanzare este de 35.35 RON (cutie cu 30 de capsule) si 60.21 RON (cutie cu 60 de capsule).

Foto: Guliver