tara care a castigat de cele mai multe ori miss world

Frumusetea estea cea mai buna “arma” a unei femei, iar concursurile de frumusete sunt o mare afacere. Daca in 1979 concursul Miss World nu se bucura de un public foarte mare, editiile de acum au ajuns sa aiba si peste un miliard de telespectatori. Iar lupta pentru titlul de cea mai frumoasa femeie din lume e acerba! Daca unuele tari sunt la primul titlu – Spania a castigat acum cateva zile primul titlul din istorie prin Mireia Lalaguna – altele sunt deja “veterane” in industrie! Spre exemplu, tara care a castigat de cele mai multe ori Miss World e Venezuela, cu 6 titluri, 2 locuri doi si 4 locuri trei!

Titlul de Miss World 2015 a fost castigat de Mireia Lalaguna, din Spania, iar cea de-a 65 editie a renumitei competitii de frumusete a fost organizata intr-o statiune din China. Se poate spune ca Romania are un motiv de mandrie si o contributie importanta la acest titlu, pentru ca rochia purtata de castigatoarea miss world 2015 a fost create de un designer roman, Tina Olari.

Pe locurile doi si trei s-au situat Rusia, reprezentata de Sofia Nikitciuk, si Indonezia, reprezentata de Maria Harfanti, dar Mireia Lalaguna, in varsta de 22 de ani, a reusit sa se impuna in fata lor. Dar stii care e tara care are cele mai multe titluri de Miss World?

Tara care a castigat de cele mai multe ori miss world

Tara care a castigat de cele mai multe ori Miss World este Venezuela, avand 6 titluri mondiale. Femeile din Venezuela au o frumusete aparte, dar ele au o misiune tot mai grea cu fiecare an ce trece, pentru ca trebuie sa se ridice la nivelul prestatiei predecesoarei lor. Cele sase titluri de Miss World au foat castigate de Susana Duijm (1955), Pilin Leon (1981), Astrid Carolina Herrera (1984), Ninibeth Leal (1991), Jacqueline Aguilera (1995) si Ivian Sarcos (2011).

Iata si un top al tarilor cu cele mai multe titluri de Miss World:

1. Venezuela: 6 titluri mondiale, 2 locuri doi si 4 locuri trei

2. Anglia: 5 titluri mondiale, 4 locuri doi si 3 locuri trei

3. India: 5 titluri mondiale, 2 locuri doi

4. Statele Unite ale Americii: 3 titluri mondiale, 3 locuri doi

5. Africa de Sud: 3 titluri mondiale, 6 locuri doi, 1 loc trei

6. Suedia: 3 titluri mondiale, 3 locuri trei

7. Jamaica: 3 titluri mondiale, 3 locuri trei, 1 loc doi

8. Islanda, 3 titluri mondiale, 1 loc doi

9. Australia, 2 titluri mondiale, 4 locuri doi, 2 locuri trei

10. Argentina, 2 titluri mondiale

Afla mai multe detalii despre castigatoarea miss world 2015, dar si despre rochia purtata de ea.

Surse: eonline.com; Wikipedia.org

Foto: Guliver