Bretonul verii 2015: Alexa Chung

Bretonul este, cu siguranta, solutia cea mai potrivita pentru momentele cand ne dorim o schimbare de look! Urmarim conturile de Instagram al celor mai cool fete care ne inspira si care poarta bretonul asa cum trebuie.

Suntem tentate sa aducem ceva nou in viata noastra, iar schimbarea coafurii este, de multe ori, cea mai la indemana solutie. Pentru ca bretonul este o modalitate facila de a ne reimprospata tunsoarea, am facut o selectie a celor mai cool modele de breton, vazute pe conturile de Instagram al celebritatilor! Trebuie sa recunoastem ca noi suntem tentate sa incercam!

Top 5: bretonul verii 2015

Behati Prinsloo

Modelul Behati Prinsloo are, cu siguranta, una dintre cele mai cool coafuri ale momentului. Look-ul boem este completat de un breton lung, care ii cade peste ochi natural si, da, foarte sexy! Acesta este perfect pentru un par ondulat, putin salbatic, ce aminteste de coafura zilelor petrecute la malul marii. Daca te bate gandul sa faci o schimbare de look, te indemn sa incerci acest tip de breton lejer.

Bretonul verii 2015: Behati Prinsloo
Bretonul verii 2015: Behati Prinsloo

Taylor Swift

Bretonul drept si des, asemeni celui vazut la Taylor Swift, este probabil cel mai popular. Tanara ce a reusit sa cucereasca lumea prin muzica ei este detinatoarea unuia dintre cele mai reusite bretoane afisate de vedete. Drept si des, acesta poate fi aranjat si pe o singura parte, daca te plictisesti. In plus, acesta se potriveste de minune cu tunsoarea bob, pana la umeri.

Bretonul verii 2015: Taylor Swift
Bretonul verii 2015: Taylor Swift

Zooey Deschanel

Actrita americana este dovada vie ca un breton te poate schimba in totalitate! Zooey este detinatoarea unui breton des, putin mai lung pe parti. Daca ai fata ovala, asemeni actritei, te indemn sa incerci si tu acest tip de breton. Iti va complimenta trasaturile si forma fetei!

Bretonul verii 2015: Zooey Deschanel
Bretonul verii 2015: Zooey Deschanel

Katie Holmes

Un bob asimetric arata foarte cool atunci cand este completat de un breton drept, tunsoare afisata si de Katie Holmes, de curand. Daca te simti suficient de indrazneata, nu te sfii sa te supui unei asemenea schimbari de look, in aceasta vara. Pentru a plusa la capitolul originalitate, bretonul nu trebuie sa atinga linia sprancenelor, ci sa acopere doar jumatate din frunte. Tres Chic!

Bretonul verii 2015: Katie Holmes
Katie Holmes poarta un breton drept la o coafura tip bob

Alexa Chung

Stilul cool, britanic, este redat perfect de lejeritatea coafurii Alexei Chung. Acest stil effortless, este, pur si simplu, sexy! Bretonul Alexei depaseste linia ochilor, ajungand pana la pometi. Astfel, acesta poate fi aranjat in multe feluri: fie cu carare pe mijloc, fie cu carare laterala.

Bretonul verii 2015: Alexa Chung
Bretonul verii 2015: Alexa Chung