Machiaje si coafuri Gala Met 2015: Poppy Delevingne

Multe vedete din muzica, moda si cinematografie au fost prezente luni seara pe covorul rosu al Galei MET! De la aparitii sexy, la machiaje nude, chiar si tatuaje, totul este posibil in 2015, pe covorul rosu, in special cand vorbim de un eveniment care aduna “crema” modei.

5 idei pentru machiaje si coafuri de seara

Dintre toate look-urile scanate, am ochit 5 celebritatile care au bifat cu brio cele mai noi tendinte beauty. Iti spunem sincer: am punctat feminitatea, originalitatea, in machiaj, si coafurile fresh. Ne-am saturat sa vedem onduleuri perfecte si machiaje smokey-eye clasice, iar vedete ne dau motive sa aplaudam doza de curaj pentru a se adapta la trenduri noi.

Iti prezentam cele mai inspirate si diverse coafuri si machiaje ale Galei MET!

Top 5 machiaje si coafuri

POPPY DELEVINGNE: NEW CLASSIC

Poppy Delevingne arata ca pe podium! Machiajul smokey eyes este recompus in nuante de bronz-fumuriu – un look trendy in 2015. Atat buzele, cat si pometii poarta un voal discret de culoare nude.

Machiaje si coafuri Gala Met 2015: Poppy Delevingne

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY: PEARL LOOK

Rosie a fost splendida, iar daca vorbim de machiaje si coafuri in tendinte, ea sigur este o inspiratie! Poarta un ruj visiniu cremos, un liner discret si sigur stie ce face cand vine vorba de luminozitate.

Machiaje si coafuri Gala Met 2015: Rosie Huntington-Whiteley

DIANE KRUGER: ROMANTIC

Diane a mizat pe un machia proaspat si a mixat zonele de luminozitate cu culoarea. Rujul rosu, glossy, machiajul bronz al ochilor si coafura romantica, accesorizata flora, completeaza un look care o prinde bine de Diana.

Machiaje si coafuri Gala Met 2015: Diane Kruger

CARA DELEVINGNE: ROCK STYLE

Cara a asortat tinuta Stella McCartney cu un machiaj rock, cu accente metalice.

Machiaje si coafuri Gala Met 2015: Cara Delevingne

BEYONCE: DISCO 2015

Cu un contur lung si un fard aplicat doar pe pleoapele superioare, Beyonce preia una dintre cele mai populare tendinte in machiajul ochilor. In completare, parul este strans, strategic si foarte inspirat, in crestetul capului – noul look disco!

Machiaje si coafuri Gala Met 2015: Beyonce

Foto: Guliver