coafuri cu bucle femeie

Pentru un hair stylist, nimic nu e mai enervant decat obligatia de a face o coafura demodata, depasita sau nepotrivita. Iar cele mai mari probleme apar cand ne dorim coafuri cu bucle, dar nu-i ascultam sfatul si ramanem fixate pe ideea cu care am venit la salon.

Stim sigur ca oricarei femei i s-a intamplat, macar o data in viata, sa discute in contradictoriu cu hair stylistul ei. Asta e o situatie obisnuita. Dar stim si ca, la finalul discutiei, a iesit castigatoare. Asta e, deja, o problema. Mai ales daca subiectul a fost despre una dintre acele coafuri cu bucle care, de fapt, ii sperie pe hair stylisti.

Si asta nu pentru ca e greu de facut sau fiindca necesita o dexteritate speciala ori un timp de executie prelungit. Ci pentru ca a iesit de mult din moda, arata depasit si nu se mai potriveste nimanui. Indiferent de forma fetei, varsta sau evenimentul la care merge.

Coafuri cu bucle – 3 motive pentru care ar trebui sa-ti asculti hair stylistul

1. Pentru ca el stie mai bine cum sa selecteze, din multitudinea trendurilor, acele variante care se potrivesc tipului tau de fata.

2. Pentru ca isi poate da seama imediat daca textura parului tau e sau nu potrivita acelei coafuri cu bucle pe care ti-o doresti atat de tare. Iar daca vede ca parul nu poate sa sustina coafura, va incerca sa o adapteze.

3. Pentru ca, in general, mai ales atunci cand e vorba de coafuri cu bucle, in industia frumusetii se inoveaza intens si se gasesc variante noi si spectaculoase. Fie tehnici inovatoare de ondulare a parului, fie noi ustensile specializate, fie produse de styling avangardiste. Motiv pentru care nu ar trebui sa te uiti circumspect daca iti propune, spre exemplu, sa-ti faca bucle cu placa si nu cu drotul clasic.

Secretele unei coafuri cu bucle reusite

Fii deschisa! Asculta ce-ti spune un specialist si accepta sa incerci ceva nou sau ceva altfel. In fond, nu e o tunsoare care, daca nu-ti place cum a iesit, nu-ti lasa nicio sansa pentru o vreme. E o simpla coafura cu bucle care poate fi schimbata radical in 10 minute, in caz ca nu esti fericita cu ea.

Reusita unei coafuri cu bucle tine in mare masura de tine!

Accepta ca unele lucruri pur si simplu nu mai trebuie purtate! E ca si in moda. Unele coafuri cu bucle sunt total depasite, au un aspect atat de demodat incat par deja ridicole. Nu e, neaparat, vorba de trenduri. Ci de naturalete si simplitate – doua directii importante in care merge lumea moderna. Buclele perfecte, de printesa, care erau valabile in 1900, chiar nu mai pot supravietui in 2015. Asa cum nici rochiile cu crinolina sau arcuri nu se mai gasesc decat la muzeu.

Fii flexibila! Chiar daca fotografia cu care te duci la salon pentru a-ti servi ca model e perfecta, lasa-l pe hair stylist sa decida in ce masura poate reproduce intocmai coafura. Sau cum o poate adapta pentru ca tu sa arati la fel de bine ca si imaginea ta inspirationala, chiar daca asta inseamna ca nu vei fi posesoarea unei coafuri cu bucle identice.

Foto: Guliver