Parul la plaja: Gisele Bundchen

Daca esti in pana de idei si nu stii cum sa iti aranjezi parul la plaja, te ajutam noi cu cateva idei purtabile si usor de realizat.

In coc sau in coada, iata doar doua dintre felurile in care ne putem aranja parul la plaja. Aceste idei si alte cateva, furate in timp ce am rasfoit conturile de Instagram ale catorva vedete, pot fi puse in practica usor, sunt confortabile si arata bine.

Tu cum iti porti parul la plaja?

Iata cateva idei de coafuri lejere, purtate de Gisele, Kendal, Beyonce, Anne V sau Rihanna:

Gisele Bundchen

Iti marturisim ca suntem putin geloase pe Gisele Bundchen si pe buclele ei lejere ce primesc un 10, cu felicitari! Modelul brazilian isi poarta parul la plaja intr-un mod deloc complicat,  afisand nu doar onduleuri naturale, cat si o nuanta superba de auriu, datorita soarelui si a apei sarate de mare. Este un look relaxat, atat de potrivit pentru zilele petrecute pe plaja!

Parul la plaja: Gisele Bundchen
Parul la plaja: Gisele Bundchen

Rihanna

Rihanna reuseste sa isi mentina aerul cool, chiar si plaja. Un adevarat exemplu nu doar in materie de muzica, ci si de stil, aceasta a ales, drept accesoriu, un turban. Buna idee! Opteaza pentru o esarfa, in orice nuanta sau cu un imprimeu inedit, si foloseste-o la plaja – nu vei fi doar o aparitie stylish, ci iti vei proteja si podoaba capilara de razele soarelui.

Parul la plaja: Rihanna
Parul la plaja: Rihanna

Kendall Jenner

O aparitie cu adevarat senzuala, una dintre mezinele clanului Kardashian a ales sa nu isi aranjeze in vreun mod special, parul la plaja. Urmeaza si tu exemplul lui Kendall si vei avea ocazia sa incerci faimosul wet look. In plus, acest mod de a purta parul la plaja se potriveste si celor cu o podoaba capilara lunga, cat si celor care au o tunsoare bob.

coafura la plaja: Kendall Jenner
Coafura la plaja: Kendall Jenner

Anne V

Un look cat se poate de relaxat este cel al rusoaicei Anne V. Pentru o zi petrecuta la mare, modelul a ales sa isi stranga onduleurile blonde intr-un coc inalt, ravasit. Necesita un efort minim, insa arata tres chic, zicem noi!

Parul la plaja: Anne V
Parul la plaja: Anne V

Beyonce

Daca vrei sa iti aranjezi parul intr-o coada, inspira-te din look-ul lui Beyonce. Aceasta a decis sa isi prinda parul intr-o coada inalta, pe care a impletit-o. O coafura bine pusa la punct, insa cu un aer sexy. In plus, la finalul zilei parul tau va fi ondulat!

Parul la plaja: Beyonce
Parul la plaja: Beyonce