O piesa de rezistenta, vara, glossul de buze nu ne lipseste din trusa de machiaj! Iata patru culori de impact din colectia MAC is Beauty, care ne-au hipnotizat! Sunt perfecte pentru un machiaj de vara sticlos, stylish si proaspat.

Machiaj de vara: noile glossuri MAC Cremesheen Glass

Dupa ce rujul s-a purtat obsesiv, pentru multe luni, acum scoatem din trusa de machiaj glossurile de buze. Iar daca te-ai plictisit de nuantele pe care le ai, (subscriem!) iti propunem cateva culori superbe, din colectia MAC is Beauty.

Ne plac pentru ca sunt sticloase, nelipicioase, rezistente si cu o textura apoasa, de impact. Au un efect grozav: adauga o nota stylish intregului machiaj de vara!

Glossul are o textura cae permite aplicarea facila, intr-un singur strat si nu necesita reimprospatare decat dupa ore bune.

Glossul Cremesheen Glass este o piesa de rezistenta prin formula sa: creat pentru uzul profesional, acesta are o finisare de durata, de abia se simte pe buze si arata foarte fashion.

Machiaj de vara: nuante fondante

Glossurile de buze Cremesheen Glass sunt disponibile in patru nuante (de la stanga, la dreapta):

Fashion Scoop

Japenese Spring

On The Scene

Quality

Glossurile de buze Cremesheen Glass, MAC, 97 Ron;

Truc estival: Cand porti astfel de nuante fondante, pastreaza machiajul ochior cat mai simplu si foloseste un fond de ten luminos.