De la cele mai recente inovatii din culisele show-urilor Dior, la cea mai noua varianta de mascara, machiajul Dior prinde viata, in vara 2015, prin contururi alungite si gene arcuite.

Machiajul Dior pentru vara 2015

Machiajul Dior pentru vara 2015 este unul de avangarda, asa ca daca iti doresti un look edgy, curat si actual, te poti inspira din cele mai noi viziuni ale expertilor Dior.

Peter Philips, Director de Creatie si Imagine Dior Make-up, si-a pus amprenta sa vizionara pe intreaga colectie de machiaj, de la culori, la texturi, aducand un aer proaspat si sofisticat machiajului estival.

Machiajul Dior: zi & seara

Nuante luminoase, de la nude, la tonuri de albastru, formule rezistente si o finisare couture, toate definesc machiajul momentului. Daca nu intelegi de ce vezi atat de mult albastru, in machiaj (de la mascara, la farduri sau lacuri de unghii), asta se explica simplu: albastrul este culoarea vedeta si nu doar pentru vara 2015, ci si in tendintele toamnei 2015.

Indiferent daca ai nevoie de un machiaj simplu, de zi, sau cauti o abordare de seara, elaborata si intensa, look-urile Dior sunt o inspiratie!

Focus pe ochi

Pentru un look inspirat din colectia DiorShow, adica priviri definite si gene arcuite, ai nevoie de piesele-cheie: paleta de machiaj Dior 5 Couleur Designer, in cinci nuante de farduri de pleoape, cea mai noua varianta de mascara DiorShow, care redefineste volumul genelor, si liner-ul Diorshow Pro Liner, in formula waterproof.