Manichiura festiva: foitele autocolante YSL

Te gandesti ce manichiura festiva sa porti in decembrie? Ce zici daca ai da o sansa foitelor autocolante? Noi le iubim si iti spunem de ce!

De cand au invadat piata, le-am si adoptat! Foitele autocolante pentru unghii sunt practice si in mii de modele, iar noile inspiratii sunt foarte frumoase pentru orice tip de manichiura, dar in special pentru o manichiura festiva. De exemplu, Rebel Nail Jewels – parte a colectiei de toamna-iarna Yves Saint Laurent – arata fabulos! Este o colectie categoric feminina, cu influentele rock care definesc brandul YSL, cum ar fi tintele sau detaliile metalice ale acestor foite adezive.

Mate, negre, accesorizate cu detalii metalice, foitele YSL iti permit sa te joci! Un set contine 18 foite autocolante, cu imprimeuri YSL, dar si o pila practica pentru finisarea manichiurii.

Manichiura festiva, acasa:

Le poti aplica foarte simplu, singurica! Foitele rezista o saptamana si trebuie sa recunosti ca  actualizează instantaneu unghiile, asigurand o manichiura festiva, fara prea multe batai de cap si fara a merge la salon. Poti combina dupa bunul plac (sau dupa tinuta) cele 18 foite, pentru a personaliza cat mai mult manichiura.

Foitele autocolante YSL Rebel Nail Jewels fac parte din colectia acestui final de an, o colectie orchestrata de Lloyd Simmonds – Creative Director Makeup YSL Beaute.

Beauty-tip: cand foitele incep sa se cojeasca la varfuri, curata-le cu un dizolvant obisnuit sau cu acetona, dar fii blanda cu unghiile si evita formula 100% acetona.