Tehnici de vopsire a parului femeie pe scari

Pentru cele care vor sa incerce un look urban si sa iasa din rutina, le propunem noi tehnici de vopsire a parului, propuse de Londa Professional!

De cele mai multe ori, orasul ne invaluie in cotidianul lui, insa surse de inspiratie exista pretutindeni, trebuie doar sa lasam imaginatia libera si sa urmarim tendintele beauty. Vrei un look urban nou? Vopsesti parul inedit, cu accente originale de culoare. Iti propunem cinci tehnici de vopsire a parului, create de Londa Professional, pentru acest sezon.

Noile tehnici de vopsire a parului – denumite sugestiv inkFx (efecte de cerneala) – au fost create pentru a exprima cele mai noi tendinte.  Prin dinamicitate, originalitate si culoare, ele te ajuta sa transpui in coafura elementele definitorii ale sezonului.

Tehnici de vopsire a parului @ Londa:

inkDrips inseamna joaca si curaj. Tehnica inkDrips duce colorarea parului la un nivel artistic care nu cunoaste limite. Cel mai important, cu aceasta tehnica puteti aduce mai mult farmec parului.

Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional - inkDrips
Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional – inkDrips

inkPress. Arta si simetrie. Tehnica inkPress este unica si originala, deoarece nu veti obtine niciodata aceleasi efecte de colorare, iar cu ajutorul noilor accesorii de colorare, folosite de expertii Londa, puteti crea un efect perfect simetric. Nuantele luminoase functioneaza cel mai bine pe parul inchis la culoare, iar culorile bogate sunt evidentiate cel mai bine pe un par deschis la culoare.

Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional - inkPress
Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional – inkPress

inkFlecks. Accente de culoare indraznete creeaza straturi nuantate de lumina care ofera parului o viata noua si adauga miscare si volum. Aplicarea vopselei pentru aceasta tehnica se face cu ajutorul unui nou instrument de la Londa Professional, Color Pad, un burete catifelat ce permite aplicarea usoara a culorii pe suprafata parului.

Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional - inkFlecks
Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional – inkFlecks

inkStrokes. Cuvantul cheie pentru aceasta tehnica este spontaneitate. O tehnica ideala pentru parul blond, iar recomandarea Londa Professional este sa adaugati nuante pastelate in par pentru un look dinamic. Nuantele de auriu si tonurile de roz ofera stralucire si rafinament parului lung. Special pentru aceasta tehnica, Londa Professional a creat foliile transparente – un accesoriu remarcabil pentru aplicarea culorii intr-un mod spectaculos, ce permite evaluarea indeaproape a rezultatelor de colorare.

Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional - inkStrokes
Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional – inkStrokes

inkBlots. Daca va doriti un accent de culoare in par cu care sa surprindeti, tehnica inkBlots este solutia: un mod proaspat de a adauga luminozitate si miscare parului lung. Cu acest look, puteti crea o zona de interes pe lungimi, fara a fi nevoie de o stratificare. Se poate adapta pentru tipuri diferite de par datorita efectelor ascunse de culoare, care vor sublinia, accentua si evidentia nuantele naturale ale parului, dar in acelasi timp vor crea rezultate unice.

Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional - inkBlots
Tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional – inkBlots

Noile tehnici de vopsire a parului, de la Londa Professional, pot fi incercate in saloanele partenere Londa.