Culori de par in topul tendintelor

Afla care sunt culorile de par care se poarta si nu ezita sa faci o schimbare pentru a iesi din rutina!

Tentatia de a experimenta cu podoaba capilara ne incearca pe toate, la un moment dat! Daca planuiesti o schimbare de look, te punem la curent cu cele mai actuale culori de par.

Culori de par in tonurile sezonului rece

Culori de par: ombre
Culori de par: ombre

Ombre

Se pare ca unul dintre cele mai populare trenduri in materie de nuante de par ramane ombre. O tehnica de colorare ce adauga volum parului prin suvitari subtile, de efect. Nu iti decolora complet varfurile, ci incearca sa aplici nuanta de blond in suvite, intr-un mod discret. Chic este cuvantul potrivit pentru aceasta culoare de par, iar noua chiar ne place!

Culori de par: rosu senzual
Culori de par: rosu senzual

Rosu senzual

Ne place Julianne Moore si adoram nuanta ei de par! Asadar, inspirate de actrita, te indemnam ca in acest sezon sa ai curajul sa te faci roscata. Inspira-te din exemplul oferit de noi si alege o nuantade par mai temperata si mai inchisa de aramiu! La limita dintre senzual si elegant, roscatul este o culoare foarte apreciata, cu un aer sofisticat.

Culori de par: brunet
Culori de par: brunet

Sobrietate: brunet mat

O nuanta cool de brunet! Sobru si sexy, in acelasi timp, acesta culoare inchisa este o alegere excelenta! Atentie: opteaza pentru o nuanta care sa fie in acord cu  pielea ta, care sa arate cat mai natural, sa nu fie prea prea inchisa si sa nu aiba reflexii/tente de albastru. Aasadar, incearca sa folosesti vopsea de par sau nuantator de calitate cat mai buna sau … mergi la salonul de coafura.

Culori de par: platinat
Culori de par: platinat

Platina, platina!

Pentru cele mai indraznete, recomandam una dintre nuantele care a facut furori in acest an si care se va regasi si pe lista de culori de par pentru 2016! Decoloreaza-ti parul, pentru a obtine o superba nuanta de platinum. Nu vei mai avea nevoie de alte artificii pentru a iesi in evidenta. Daca iti mai ramane o doza de curaj, decoloreaza-ti si sprancelenele! Foarte cool!

Culori de par: trashy blonde
Culori de par: trashy blonde

Trashy blond

Un blond cu accente trashy se potriveste de minune in lista de culori de par ale momentului! Daca ai adoptat de ceva vreme parul blond si ti-au crescut radacinile, nu te impacienta! Este foarte ok sa porti parul “in doua nuante”. Insa, iti recomand sa nu alegi un blond platinat, ci sa te indrepti catre nuanta mierii.

Foto: Guliver