Premiile EMMY 2015: machiaje si coafuri de pe covorul rosu

Dupa ce am savurat spectacolul si am analizat fiecare aparitie de pe covorul rosu, iti spunem ce machiaje si coafuri ne-au placut la premiile EMMY 2015!

Premiile EMMY 2015 de abia s-au incheiat, iar fotografiile de aseara fac deja inconjurul lumii, expunandu-ne celor mai noi aparitii pe covorul rosu! Analizam cele mai frumoase machiaje si coafuri:

Premiile EMMY 2015: beauty raport

January Jones

Premiile EMMY 2015:  January Jones
Premiile EMMY: January Jones

Una dintre cele mai comentate aparitii de pe covorul rosu este cea a actritei din Mad Max, January Jones. Blonda sexy a epatat prin naturalete, purtand un bob lung care o prinde excelent! Machiajul minimal este improspatat de o tusa de blush si este centrat pe conturul ochilor.

Emma Roberts

Premiile EMMY 2015:  Emma Roberts
Premiile EMMY: Emma Roberts

Pielea luminoasa, ca de portelan, si machiajul bronze al ochilor ii dau un aer sofisticat Emmei, iar coafura in onduleuri lejere, pe o parte, completeaza lookul perfect! Simplu si frumos!

Lady Gaga

Premiile EMMY 2015:  Lady Gaga
Premiile EMMY: Lady Gaga

Surprinzator, dar Lady Gaga a aratat foarte bine, chiar cuminte si flatant, etaland un nou bob, deasupra umerilor. Singurul abuz? Extensiile de gene care in cazul de fata arata foarte bine.

Kerry Washington

Premiile EMMY 2015:  Kerry Washington
Premiile EMMY 2015: Kerry Washington

Foarte feminina, gratioasa, aparitia lui Kerry! Ne place bobul romantic, cu varfurile ascunse. Kerry a optat pentru tus de ochi negru si ruj nude – un look clasic care nu da gres!

Heidi Klum

Premiile EMMY 2015:  Heidi Klum
Premiile EMMY 2015: Heidi Klum

Vesela, tonica, cu un ten bronzat de invidiat si o piele luminoasa, Heidi a fost la inaltime! Ne place coafura sleek, cu carare pe mijloc, si aspectul sanatos al tenului. Rujul sticlos vine perfect!

Julie Bowen

Premiile EMMY 2015:  Julie Bowen
Premiile EMMY 2015: Julie Bowen

Una dintre cele mai placute aparitii a fost si cea a actritei din serialul Modern Family: bobul scurt, aranjat natural, pe o parte, ii incadreaza fata si capteaza lumina, iar machiajul natural pune accent pe conturul ochilor, in nuante cafenii.

FOTO: Guliver