Am vazut vedete ca Beyonce sau Ariana Grande purtand tatuaje temporare, acestea devenind un adevarat trend pentru vara 2015. Iti spunem unde gasesti modele noi-noute, cat rezista pe piele si cum se aplica!

Tatuaje temporare Lulu dk in saloanele Anastasia Beverly Hills
Am vazut vedete ca Beyonce sau Ariana Grande purtand tatuaje temporare, acestea devenind un adevarat trend pentru vara 2015. Iti spunem unde gasesti modele noi-noute, cat rezista pe piele si cum se aplica! Noi iti recomandam colecția Jewelry Tattoos lansata de Lulu dk accesorizeaza corpul cu tatuaje aurii si argintii, in motive naturale si romantice.

Colecția Jewelry Tattoos lansata de Lulu dk accesorizeaza corpul cu tatuaje temporare aurii si argintii, in motive naturale si romantice. Aplicate pe pielea bronzata, acestea sunt indeajuns cat sa completeze o tinuta de vara, intr-o zi fierbinte de vacanta. Arata spectaculos si nu mai este necesar sa porti bijuterii.

Deja am vazut vedete purtand diferite tatuaje temporare, ele dand tonul acestui trend estival: Beyonce, Ariana Grande sau Alessandra Ambrosio sunt cateva dintre acestea.

Tatuaje temporare: aplicare si durata

Tatuajele se aplică usor, rapid si rezista pe piele intre patru si sase zile. Fiecare set contine doua tatuaje care se desprind facil si se lipesc direct pe zona dorita.

Nu folosi tatuajele in zonele cu piele sensibila (zona ochilor) sau daca esti alergica la adeziv.

Gasesti diferite modele de tatuaje temporare Lulu dk in saloanele Anastasia Beverly Hills din Dorobanti, Baneasa Shopping City si Hotel Radisson.

Preturile sunt intre 129 Ron – 139 Ron/ set;