Am tras cu ochiul in culisele celor mai recente prezentari de moda si stim ce se va purta in sezonul urmator! Descopera un preview pentru toamna ale celor mai noi tendinte beauty! Moroccanoil a fost prezent la mai multe show-uri, oferind stiluri de coafura diferite, dintre care 2 ne sunt pe plac! Iata ce coafuri noi va recomandam!

coafuri noi femei
Idei de coafuri noi in aceasta perioada

Coafuri noi si tendinte beauty: textura duala

In cadrul Saptamanii Modei, de la Paris, designerul Alexis Mabille a propus coafuri noi cu ajutorul expertilor Marocannoil. Ca pionier al dezvoltarii produselor-tratament destinate ingrijirii parului ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil a obtinut rapid recunoastere printre persoanele avizate ce activeaza in industria de moda si beauty, generand un cult printre stilistii de top si clientela lor selecta. Odile Gilbert, hair-stylist Morocanoil, a creat pentru Alexis Mabille o coafura duala, in doua texturi: umed si uscat. Gilbert s-a inspirat dintr-o poza cu Paloma Picasso, fotografiata de Helmut Newton.

Coafuri noi – Cum recreezi coafura:

Incepe prin a-ti usca parul spre spate, folosindu-te de o perie.

Aplica un spray de protectie termica si netezeste-ti parul pe lungime, folosindu-te de o placa de par.

Separa parul in doua facand o partajare orizontala de la o ureche pana la cealalta. Aplica gel pentru coafat, la radacina parului, suvita cu suvita, pana inspre frunte.

Aplatizeaza-ti parul si pulverizeaza spray de par pentru stralucire, cu fixare puternica. Textura obtinuta ar trebui sa fie foarte umeda.

Piaptana sectiunea de sus a parului, dinspre frunte spre spate, doar pana la urechi, folosindu-te de un pieptene cu dinti rari, astfel incat urmele facute cu acesta sa fie vizibile.

Finiseaza cu ajutorul luciului sclipitor, de la Moroccanoil, pentru a da coafurii  stralucire.

Contrastul obtinut in lungimea parului ofera o finisare naturala si foarte chic!