Manichiura purtata de vedete in vara 2015: Rihanna

Celebritatile reusesc sa ne surprinda cu tinute si look-uri cat mai extravagante, manichiura fiind unul dintre detaliile cu care jongleaza constant! Pentru aceasta vara, te indemn sa te inspiri din manichiura purtata de vedete, pentru un look spectaculos!

Culori cat mai inedite, forme neasteptate, detalii grafice si multe alte accente inspirationale reusesc sa scoata din anonimat manichiura verii.

Manichiura purtata de vedete: cateva dintre preferatele noastre

Jessie J

Jessie J este, cu siguranta, una dintre celebritatile cele mai inventive atunci cand vorbim despre manichiura purtata de vedete. De aceasta data, britanica ne-a convins cu aceasta culoare intensa, ce ne aminteste de nuanta marii. De asemenea, este o idee buna sa incerci o noua lungime a unghiilor, cel putin pe durata vacantei! Jessie poarta ballerina shape – forma si lungime!

Manichiura purtata de vedete: Jessie J
Manichiura purtata de vedete: Jessie J

 Rihanna

Obisnuita sa socheze, Rihanna chiar ne-a surprins atunci cand a ales sa poarte o manichiura simpla. Lucru pe care te indemn sa il incerci si tu! O nuanta de mov pe unghii, fie mai discreta, fie intensa, va arata senzational si iti va evidentia pielea bronzata. Drept bonus, iti dezvalui ca o oja sidefata va spori efectul wow!

Manichiura purtata de vedete in vara 2015: Rihanna
Manichiura purtata de vedete in vara 2015: Rihanna

Beyonce

Manichiura purtata de Beyonce este pe cat de simpla, pe atat de pretioasa. Lungimea unghiilor si forma de migdala sunt adevarate exemple de urmat atunci cand cauti inspiratie pentru o manichiura fabuloasa. Nude este, cu siguranta, una dintre nuantele-vedeta in orice sezon, fiind potrivita in multe situatii si combinatii cromatice.

Manichiura purtata de vedete: Beyonce
Manichiura purtata de vedete: Beyonce

Leona Lewis

Roz bonbon este nuanta aleasa de Leona Lewis. Insa, aceasta a decis sa jongleze putin cu detaliile manichiurii si sa adauge negru la varfurile unghiilor. O manichiura with a twist poate fi extrem de frumoasa si de efect, in zilele de vara. Nu te limita, ci incearca sa incerci cat mai multe combinatii de nuante!

Manichiura purtata de vedete: Leona Lewis
Manichiura purtata de vedete: Leona Lewis

Chiara Ferragni

Cu adevarat inedita, este manichiura purtata de bloggerita italiana Chiara Ferragni. Albul este una printre cele mai populare, in zilele de vara, pentru ca reuseste sa puna in evidenta bronzul. Insa, elementul cel mai interesant este imaginea din centrul fiecarei unghii. Secretul? Foitele autocolante.

Manichiura purtata de vedete: Chiara Ferragni
Manichiura purtata de vedete: Chiara Ferragni

Nu te limita la a copia fidel manichiura purtata de vedete, ci personalizeaz-o cu detalii cat mai creative, cat e vara de lunga!