Tendinte machiaj primavara 2017

La New York Fashion Week (Saptamana Modei de la New York) se seteaza trendurile pe anul viitor in materie de moda si frumusete. Anul acesta, s-a pus accent atat pe frumusetea naturala, in prezentarea colectiei Tommy Hilfiger, cat si pe nuantele provocatoare de ruj, care s-au regasit pe buzele modelelor care au purtat piese semnate Jason Wu. In acest articol cu tendinte machiaj primavara 2017 o sa descoperi ce se poarta anul viitor la capitolul machiaj si coafura!

In cadrul celebrului eveniment, au avut loc mai multe prezentari de beauty, iar make-up artistii prezenti la New York Fashion Week ne-au spus care sunt tendintele pentru noul sezon din primavara anului 2017, scrie mindbodygreen.com.

Tendinte machiaj primavara 2017

1. Look de plaja

Alexander Wang propune pentru primavara 2017 look-ul de plaja: pielea usor atinsa de razele soarelui, iar parul coafat neglijent. Este un look curajos si indraznet, definitia termenului hot in materie de make-up pentru anul viitor.

2. Asemanare intre par si machiaj

O alta propunere a stilistilor: asemanarea dintre machiaj si par trebuie avuta in vedere la inceputul anului 2017. In cadrul prezentarilor de la New York, au fost observate foarte multe machiaje facute in concordanta cu coafurile prezentate.

3. Mix de culori

Celebrul machiaj “ochi de pisica” a fost inlocuit cu un mix de culori. Modelele de la Victoria Beckham au purtat un mix de culori in nuante de albastru cobalt si smarald. “Efectul de fluture”, cum a fost numit machiajul in cadrul evenimentului, seteaza noile trenduri pentru primavara 2017.

4. Se pune accent pe frumusetea naturala

In cadrul New York Fashion Week, s-a promovat frumusetea naturala si s-a pus accent pe folosirea unor produse cosmetice care ajuta la evidentierea trasaturilor fetei, fara a apela la culori puternice. In cadrul prezentarii Tommy Hilfiger, tenul fin, nude, cu o baza de machiaj discreta si cu doar cateva linii foarte fine la nivelul ochilor a facut furori.

5. Buzele portocalii

Buzele portocalii, indraznete, au fost suficiente pentru a scoate in evidenta chipurile modelelor lui Jason Wu. De asemenea, sprancenele stilizate si ochii usor conturati au subliniat spiritul patrunzator al machiajului minimalist.

Daca te-a inspirat articolul despre tendinte machiaj primavara 2017, iata si un articol despre Saptamana Modei la New York si momentele care au marcat-o!

Foto: Guliver