Trenduri de frumusete pe care barbatii le urasc

Obiceiurile pe care le au femeile in materie de frumusete sau trendurile care sunt la moda nu sunt intelese mereu de barbati, iar acestia prefera sa ignore multe dintre ele. Daca vrei sa stii care sunt acele trenduri de frumusete pe care barbatii le urasc in secret, afla ca lista este destul de lunga, scrie yourtango.com.

Desi lista cu trenduri de frumusete pe care barbatii le urasc in secret este destul de lunga, acest lucru nu trebuie sa te influenteze. Nu trebuie sa renunti la ceea ce iti place sau sa iti schimbi complet stilul doar pentru ca acesta nu este pe placul barbatilor.

Daca esti de parere ca nu orice stil ti se potriveste inseamna ca esti constienta de faptul ca nu trebuie sa te imbraci sau sa te machiezi pentru a face o impresie buna in fata altor persoane. Trebuie sa faci ceea ce iti place si sa adopti acele trenduri care te scot din anonimat, dar care completeaza perfect stilul tau de viata.

Sunt trenduri de frumusete pe care barbatii le urasc in secret, dar nu trebuie sa te lasi descurajata si nici sa renunti la produsele de make-up preferate doar pentru a fi pe placul lor.

Trenduri de frumusete pe care barbatii le urasc in secret

1. Machiajul de tip cat eye pare destul de atragator pentru femei, dar barbatii cred ca este o greseala pe care femeile o fac in momentul in care se machiaza.

2. Rujul rosu este seducator, insa barbatilor nu le place cand acesta ajunge pe hainele lor.

3. Unghiile false, foarte lungi, nu sunt deloc pe placul barbatilor. Acestia considera ca unghiile false sunt un trend la care trebuie sa renunte toate femeile.

5. Bronzul la salon nu este deloc atragator, mai ales ca foarte multe femei au pielea aspra sau prea arsa dupa sedintele la solar.

6. Buzele cu sclipici nu sunt atragatoare pentru barbati, mai ales daca o buna parte din sclipici se transfera in timpul sarutului.

7. Ochelarii de soare supradimensionati nu sunt deloc atragatori. Barbatii considera ca femeile care-i poarta arata ridicol.

8. Coafurile scurte nu sunt considerate atragatoare, asa ca si ele se afla pe lista cu trenduri de frumusete pe care barbatii le urasc in secret.

9. Incaltamintea sport cu talpa inalta nu este deloc atragatoare in ochii barbatilor. Din contra, acestia considera ca incaltaminea sport trebuie sa fie cat mai comoda.

10. Genele false nu sunt pe placul barbatilor. Acestia nu le inteleg scopul si considera ca femeile ar trebui sa puna mai mult accent pe frumusetea naturala.

Daca ti-a placut articolul cu trenduri de frumusete pe care barbatii le urasc in secret, iata si un articol cu 9 trucuri rapide de frumusete pentru femeile foarte ocupate!

Foto: Guliver