Eliano Bou Assi trucuri universal valabile de make-up

Pe 10 decembrie s-a lansat primul magazin Bobby Brown in Romania, la Baneasa Shopping City, iar momentul a fost celebrat printr-un eveniment spectaculos derulat sub conceptul “The secret of beauty is simple, be who you are”. Iar unul dintre invitatii speciali din staff-ul Bobbi Brown, prezent si el la eveniment, a stat de vorba cu noi si ne-a dezvaluit cateva trucuri universale de make-up

Eliano Bou Assi (Director of Artistry and Education Bobby Brown) a fost unul dintre invitatii speciali la lansarea primului magazin Bobby Brown in Romania. Iar noi am profitat de ocazie pentru a afla de la el cateva trucuri universal valabile de make-up, dar si care sunt produsele pe care le considera indispensabile din portfardul unei femei.

Am citit intr-un material despre tine ca lucrezi si cu femeile obisnuite. Ce le spui atunci cand vin cu poze cu modele la tine si vor sa arate la fel?

Intotdeauna incerc sa le ajut sa-si gaseasca un stil de machiaj care li se potriveste. Bobbi Brown se concentreaza intotdeauna pe caracteristicile frumoase ale unei persoane si incearca sa le puna cat mai bine in valoare. Incerc sa ofer mereu clientei ce-si doreste, dar fara ca ea sa arate artificial. Cea mai importanta parte este sa-ti faci clienta fericita cu stilul ei intr-un mod Bobbi Brown.

Poti sa-mi spui niste trucuri universal valabile de make-up care fac minuni pentru orice femeie?

– fondul de ten este secretul universal valabil datorita caruia fiecare femeie arata proaspat
– blushul: foloseste un fard de obraz care arata exact ca atunci cand te imbujorezi la sport si aplica-l pe marul obrajilor pentru ca el sa reziste toata ziua. Retine ca intotdeauna obrajii si buzele trebuie sa fie in aceeasi culoare (blushul roz cu rujul roz si fardul de obraz in nuanta piersicii cu un ruj asemanator).
– tusul de ochi deschide ochii instant si-i face sa para mai mari. Pentru a obtine acest rezultat trebuie sa te asiguri ca nuanta eyelinerului este mai inchisa decat culoarea ochilor si suficient de groasa pentru a fi vizibila si dupa ce-i deschizi. Linia trebuie sa fie trasata pe toata pleoapa si niciodata doar pana la jumatatea ei.

“Viata e prea scurta pentru a purta haine plictisitoare.” – Cushnie et Ochs. Crezi ca acest citat ar putea fi aplicat si cand vine vorba de make-up?

Categoric, poti alege tot felul de variante care merg cu stilul tau si exista si unele puternice. Este intotdeauna distractiv sa incerci noi culori si nuante. Plus ca e o idee buna sa schimbi stilurile de la iarna la vara si de la zi la seara.

Ce beauty icons admiri?

Imi place frumusetea lui Nicole Kidman, iar dintre starurile din trecut o admir pe Marilyn Monroe (are cel mai spectaculos rujul rosu si foloseste mereu eyelinerul).

Ce crezi ca e mai important: sa urmezi fiecare tendinta beauty sau sa-ti gasesti un stil propriu pe care sa-l transformi intr-o semnatura?

Categoric ca e esential sa-ti gasesti o semnatura proprie, pe care o mai poti actualiza din cand in cand in functie de tendintele beauty.

Daca ai putea spune fiecarei femei sa cumpere un singur produs de make-up, care ar fi acesta?

Fondul de ten!

Foto: PR