Uleiurile esentiale pot face adevarate minuni cu pielea ta, mai ales daca le alegi corect. In functie de tipul tenului trebuie sa stii ce ulei este potrivit sau ce tip iti va cauza efecte adverse daca il folosesti!

Pe piata exista numeroase uleiuri esentiale naturale si produse cu ingrediente pe baza de ulei. Totusi, desi gasesti atat de multe variante in magazine, exista intotdeuna pareri pro si contra. In timp ce prietenele iti povestesc cum uleurile esentiale iti hidrateaza, purifica sau ilumineaza pielea, mama ta te invata ca produsele cosmetice pe baza de ulei pot cauza acnee. Si asa ajungi inevitabil la intrebarea „Sunt bune uleiurile esentiale pentru piele?”

Ei bine, raspunsul este DA, dar trebuie sa stii care sunt uleiurile potrivite tenului tau, care nu si mai ales ce beneficii iti vor aduce acestea.

uleiuri esentiale

Pentru a evita greselile din rutina zlinica de frumusete, care ar putea duce la iritatii, roseata sau chiar acnne, m-am gandit sa iti spun ce fac uleiurile esentiale, cum trebuie sa le folosesti si mai ales ce ar fi bine sa alegi pentru pielea ta daca: