Urme de la costumul de baie. Cum maschezi diferentele de culoare.

Urme de la costumul de baie – sunt neplacute, mai ales daca sunt la vedere. O solutie ar fi sa schimbi des costumul, ca sa nu lase urme in acelasi loc. Dar mai exista solutii.

Ai gasit un costum de baie super sexy si te simti bine cu el la plaja, dar, cand te intorci din vacanta, observi ca ai niste urme de la costumul de baie care arata neplacut. Bronz in culori diferite, pe care iti doresti sa il ascunzi. Cand ai urme de la costumul de baie in zone vizibile, acestea atrag atentia intr-un mod neplacut, asa ca e normal sa vrei sa le maschezi. Leaf.tv a scris despre acest subiect si are niste idei.

Cum rezolvi problema daca ai urme de la costumul de baie

Pasul 1

Schimba mai multe costume pe durata vacantei. In felul acesta, nu vei capata urme de la costumul de baie, pentru ca marginile nu sunt in acelasi loc.

Pasul 2

Alege-ti un autobronzant hidratant pentru piele, ca sa nu se vada urmele.

Pasul 3

Daca zonele pe care nu te-ai bronzat sunt mici, poti sa te folosesti de niste servetele autobronzante. Freaca putin zona cu ele si asteapta o ora sa functioneze.

Pasul 4

Mergi la un salon de bronzare organica, unde ti se va aplica autobronzant cu un pistol special exact pe zonele unde ai nevoie, ca sa uniformizezi culoarea pielii.

Pasul 5

Exfolizaza-ti pielea ca sa indepartezi tesuturile moarte si sa te pregatesti pentru a aplica o lotiune autobronzanta. Functioneaza pe termen lung si are rezultate de durata.

Pasul 6

Stai la plaja in bikini negri.

Pasul 7

Aplica lotiune autobronzanta dupa ce ti-ai pus manusi chirurgicale. Foloseste miscari circulare si porneste de la picioare, pana spre gat si umeri. Lasa lotiunea sa se usuce si asteapta cel putin 15 minute inainte sa te imbraci.

Pasul 8

Aplica zilnic o lotiune hidratanta, ca sa mentii bronzul si sa reduci aspectul de piele uscata.

Foto: Guliver

Citeste si: Cum alegem un costum de baie in functie de silueta.