Daca ai adormit devreme aseara si ai ratat marele eveniment de la Hollywood, nu-i nimic! Tocmai de aceea ti-am pregatit o galerie foto cu vedete bine imbracate la Grammy 2018!

Ieri, vedetele s-au strans la Hollywood pentru decernarea premiilor Grammy. Editia de anul acesta a fost de-a dreptul speciala: tinute fabuloase, coafuri ravasitoare, cupluri hot si mai ales o campanie umanitara care ia amplore peste Ocean – asa as putea caracteria Gala Premiilor Grammy 2018!

Vedetele si-au ales cele mai frumoase tinute si au defilat pe covorul rosu, gata sa atraga toate privirile si sa devina noi surse de inspiratie pentru look-urile tale din sezonul care urmeaza. Tinute bazate pe tonuri de negru, carourile si dantela au dat tonul celor mai frumoase outfituri.

vedete bine imbracate la Grammy 2018

Mai mult decat atat, pe covorul rosu a fost prezent, la mai multe vedete bine imbracate de la Grammy 2018, un trandafir alb. De ce? Iti amintesti cum la Globurile de Aur toate actritele au purtat negru si o insigna cu Time’s Up? De aceasta data, trandafirul alb a fost un semn de sustinere si lupta impotriva hartuirii sexuale!

In continuare, te invit sa descoperi galeria foto cu vedete bine imbracate la Grammy 2018: