ce face Marte retrograd

Ce face Marte retrograd atunci cand se intampla o data la doi ani? Fii atenta la agresivitate si la accesele de furie pentru ca aceasta planeta va dezlantuii demonii sa iasa la suprafata! Iata ce am aflat de pe Bustle.

Daca esti pasionata de astrologie, sigur stii ca Jupiter, Saturn si Pluto sunt in acest moment retrograde. Au, au, au! De ce? Pentru ca atunci cand astrele sunt retrograde, lucrurile o iau razna. Foarte putin se vorbeste despre a patra planeta de la Soare, Marte. Ce face Marte retrograd in vietile noastre, ce efecte are?

Marte isi termina miscarea in jurul Soarelui in aproximativ doi ani si se misca retrograd o data la 26 de luni, timp de 55 pana la 80 de zile.

Si totusi ce face Marte retrograd? Ce se intampla cand aceasta planeta este retrograda? Orice actiune directa devine dificila. Cunoasterea de sine, capacitatea de a duce lucrurile la bun sfasit, incercarea de lucruri noi, reperatiile si renovarile de orice fel – toaaaate ne dau batai de cap cand Marte e retrograd!

Vestea buna? Marte intra in retrograd in 14 luni, in iunie 2018! Asa ca pana atunci…!

Planeta Marte este responsabila cu energia, pasiunea, actiunea, intioativa, modul in care te prezinti lumii. Altfel spus ce face Marte retrograd daca nu inversul acestor lucruri? Pe scurt – scoate furia din tine si instaleaza frustrari!

Ce face Marte retrograd in viata ta?

  • Cand Marte e retrograd vei simti blocaje
  • Vei simti ca energia ta se intoarce in interior
  • Vei simti ca te lupti cu morile de vant
  • Ce face Marte retrograd? Te tot intoarce din drum!
  • Marte retrograd ajuta sa aduni frustrari si tensiuni, ceea ce duce la…

Duce la haos! Atunci cand planeta a patra de la Soare intra in miscare retrograda, te seaca de orice vitalitate si chef de a termina lucurile. Proiecte noi, relati de cuplu, certuri, un proces – toate se lasa cu ostilitati si furie. Si cu pasi batuti pe loc, daca nu inapoi.

Uh-la-la! Marte retrograd e tare pretentioasa! Cu atat mai mult daca te-ai nascut atunci cand Marte a fost retrograd! Insa, nici cand Marte isi reincepe miscarea normala lucrurile nu stau prea grozav!

Acum ca ai aflat ce face Marte retrograd, te sfatuim sa amani putin lucurile pe care voiai sa le incepi tocmai in aceste momente. Si fii atenta si cand celelalte planete intra in miscare retrograda!

Mercur retrograd de exemplu te face sa-ti doresti ceva nou, costisitor. Venus retrograd te determina sa vrei o relatie noua. Marte retrograd te face sa cauti experiente sexuale noi sau te poate determina sa-ti doresti alt job. Cu toate astea, nu te lasa influentata de aceste porniri!

Citeste si: Viata ta amoroasa in acest an. Ce sa eviti cand Venus e retrograd!

Foto: Gulliver