ce te face unica

Am cautat informatii de la specialisti ca sa afli ce te face unica in functie de semnul tau zodiacal. Care este super-puterea ta? Afla din materialul de mai jos!

Conform astrologiei, felul in care planetele si stelele sunt aliniate la momentul nasterii iti traseaza destinul. Ce te face unica, care sunt calitatile tale, care sunt slabiciunile tale, ce hobby-uri ai avea, ce te face speciala? Am descoperit ce te face unica in functie de zodia ta, dar si celelalte raspunsuri, de la specialistii Bustle. Descopera mai jos care este calitatea ta de pret, in functie de data nasterii!

Ce te face unica daca esti Berbec

Faptul ca esti fara de odihna si impulsiva te poate plasa in mijlocul celor mai nastrusnice intamplari. Dar asta inseamna ca ai mereu cele mai bune povesti de spus!

Super-puterea Taurului

Taurul are reputatia firii rabdatoare si perseverente. Insa stie si sa se bucure de viata! Taurul este senzual si asta il face sa fie cea mai afectuoasa zodie din toate. Daca esti Taur, traiesti pentru semnele fizice ale iubirii!

Femeia-Gemeni si calitatea ei de pret

Ce te face unica daca esti Geamana? Faptul ca esti o zodie intensa! Mereu in cautare de aventuri, mereu excentrica!

Ce te face unica daca esti Rac

Romantici si creativi, Racii sunt cunoscuti pentru simturile lor artistice si stilul lor rafinat. Fiind si competitivi, se pricep bine la negocieri!

Femeia-Leu este un lider innascut

Daca esti Leu, stii sigur ca naturaletea cu care esti sef este ceea ce te face unica! Tu esti aceea care isi asuma rolul de conducere, tu esti in centrul atentiei! Insa esti si cel mai bun prieten care da cele mai tari petreceri.

Unicitatea Fecioarei

Fecioarele sunt tocilarii zodiacului, in cel mai bun sens cu putinta! Traiesc dupa reguli, respecta ordinea!

Ce te face unica daca esti Balanta

Echilibrul e in toate. Un fel anume de a vedea lucrurile in perspectiva. De aceea esti cea mai buna ascultatoare in gasca de prieteni, in familie, in fata necunoscutilor!

Calitatile Scorpionului

Uneori judeca oamenii intens, uneori vad lucrurile doar in alb si negru. Insa cinismul Scorpionilor ii face sa aiba un simt al umorului fabulos!

Secretele unui Sagetator autentic

Daca este ceva ce te face unica, draga Sagetatoare, este faptul ca nu te lasi domesticita! Iti asumi riscuri, te plasezi in centrul atentiei, explorezi si calatoresti fara odihna!

Teama le lipseste celor din zodia Capricorn

Odata ce un Capricorn s-a decis sa faca ceva, sigur va gasi o cale! Capricornii nu au teama, nu lasa niciun obstacol sa ii darame!

Calitatea unica a Varsatorului

Ce te face unica daca esti Varsatoare? Ai mintea deschisa si esti temperamentala, dar si cel mai bun justitiar al zodiacului!

Femeia-Pesti esti unica pentru ca…

… este intuitiva si plina de compasiune. Si asta o face o cititoare foarte buna de oameni!

Citeste si: Ce spune Semnul Lunii despre tine: predictii in dragoste pentru fiecare zodie

Foto: Guliver