despartirea in relatia de cuplu

Despartirea in relatia de cuplu poate sa intervina mai devreme sau mai tarziu. Sau in cazul norocosilor deloc. Insa, pe langa educatie, pe langa evolutie si pe langa diferentele dintre sexe, exista si cateva trasaturi ce ne diferentiaza, in functie de zodie, si care ne predispun sa ajungem la despartire.

Orice relatie de cuplu trece prin perioade mai bune si perioade mai proaste. Uneori, crezi ca sunteti pe drumul cel bun, dar ceva apare si lucrurile se schimba. Iubirea este imprevizibila si intotdeauna vor fi provocari in viata unui cuplu.

Uneori iti ranesti partenerul, alteori el este cel care s-a plictisit de relatia voastra. Uneori te vei ascunde de teama ca el nu te va iubi. Pana la urma, sunt atatea variabile.

Cu totii ne dorim sa fim acceptati si nu vrem sa ascundem cine suntem cu adevarat. Desi conteaza multe variabile in economia unei iubiri, e important sa vorbim despre despartirea in relatia de cuplu in functie de zodie. Descopera ce spun editorii de la Your Tango.

Despartirea in relatia de cuplu in functie de zodie

 • Berbecul

Va suna a cliseu, insa nu insista agresiv sa fii cu iubitul tau si nu ceda prea usor. Barbatul Berbec iubeste sa fie el acela care initiaza ritualul de cucerire. Si daca nu esti o provocare pentru el, nu ii vei mentine interesul. Despartirea in relatia de cuplu cu un barbat in zodia berbec intervine cand nu se mai simte el cuceritorul.

 • Taurul

La capatul opus, Taurul se va speria si va fugi daca demarezi jocuri de seductie si te lasi greu de cucerit. Cu barbatul in zodia taurului trebuie sa fii onesta, directa, sa-i comunici intentiile tale clar. Nu functioneaza sa fii doar atenta si draguta cu el, ca sa isi dea seama ca il placi. Lui trebuie sa-i spui direct ce gandesti, altfel isi pierde interesul.

 • Gemenii

Pentru a pastra barbatul Gemeni interesat, e nevoie de finete. Daca esti indragostita de un Geaman, despartirea in relatia de cuplu va interveni daca nu ai lucruri interesante de spus si daca nu aveti discutii vaste pe teme variate. Gemenii au nevoie de un partener vocal si inteligent, care isi exprima opiniile.

 • Racul

Unul dintre cele mai vechi sfaturi date femeilor, pentru a le atrage atentia barbatilor, era sa ii faca gelosi. Insa, cand e vorba de un Rac, daca il faci gelos, l-ai pierdut. Vor deveni obsedati de asta, dar nu vor lupta pentru tine.

 • Leul

Pentru ca despartirea in relatia de cuplu sa nu intervina, lasa-l sa fie in centrul atentiei. Desi este in regula sa iti mai cedeze uneori rolul principal, el are nevoie sa domine scena. Este o zodie ce are nevoie sa straluceasca. De asemenea, este o zodie ce isi pierde interesul rapid.

 • Fecioara

Daca vrei sa pastrezi un barbat Fecioara, atunci va trebui sa incetezi sa te plangi pentru ca el nu poate asculta astfel de lucruri. Ei isi doresc ca partenerii de cuplu sa fie ca ei: sa gaseasca solutii, sa rezolve problemele. Daca ai nevoie sa ventilezi o zi proasta, nu te plange prea mult pentru ca il vei irita pe barbatul Fecioara.

 • Balanta

Cand vine vorba despre Balanta, iti spunem doar sa ii dai si spatiu. Lui nu ii place o femeie prea indrazneata si nu poate confrunta o femeie agresiva. Nu iti va spune insa care este problema, probabil va disparea, lasandu-te sa te intrebi, in agonie, ce nu a functionat. Intotdeauna fii subtila cu un barbat Balanta.

 • Scorpionul

Daca iubitul tau e Scorpion, despartirea in relatia de cuplu intervine cand nu te mai gaseste atragatoare. Scorpionii sunt cunoscuti pentru un libido crescut si daca nu exista viata sexuala activa, intimitate, atunci nu aveti nicio sansa. El va fi sincer (uneori brutal de sincer) si iti va spune ce are nevoie, dandu-ti ocazia sa continuati, insa are nevoie de afectiune fizica, nu doar verbala.

 • Sagetatorul

Atunci cand vine vorba de barbati Sagetatori, ii vei pierde daca incerci sa ii determini sa se implice intr-o relatie serioasa prea devreme. Daca Sagetatorul se simte cumva sub presiune, va renunta pentru ca are nevoie de independenta.

 • Capricornul

Despartirea in relatia de cuplu cu un Capricorn intervine cand nu esti o femeie serioasa. El are nevoie de o femeie adulta, pe care se poate baza. Barbatul Capricorn va disparea din viata ta daca nu ii oferi stabilitate si planuri pe termen lung.

 • Varsatorul

Nu poate gestiona prea multe trairi. Asa ca, daca iti doresti iesiri romantice sau declaratii sentimentale, nu esti genul lui. Plansul, furia, injuriile, tipatul nu fac casa buna cu barbatul Varsator. Nu este vorba sa fii un bloc de gheata, insa daca esti prea emotionala, el va pleca.

 • Pestii

Despartirea in relatia de cuplu cu un barbat Peste intervine cand are o partenera pisaloaga. Asta pentru ca nu este genul de barbat care sa actioneze sau sa faca ceva decat daca se simte amenintat. Este mereu relaxat si contemplativ si daca il bati la cap, isi va pierde interesul.

Citeste si: Ce vrei de la viata in functie de zodie. Daca tu nu stii, iti spun astrele!

Foto: Guliver