zodia Leu in dragoste

Zodia Leu in dragoste este fabuloasa! Cu atat mai mult este fascinanta cand se intalnesc doi Lei plini de foc, de atitudine si de curaj, in acelasi cuplu. Daca nu ne crezi, inspira-te din relatia de cuplu a lui Jennifer Lopez si Alex Rodriguez.

Zodia Leu in dragoste este exemplul perfect al zicalei (desi cliseice) ca “daca esti fericit si te iubesti pe tine insati, vei putea oferi bucurie si iubire si altora”.

Zodia Leu in dragoste: Leii se indragostesc atat de pasional, incat uita de propria fiinta

Leii se indragostesc total. Si daca doi Lei se intalnesc, vor fi ca doi magneti unul pentru celalalt. Leul nu isi doreste sa se aseze la casa lui decat daca gaseste acea persoana care il implineste. Si asta il va impinge in bratele altui Leu, la fel de focos.

Amandoi vor radia caldura, vibratie pozitiva. Zodia Leu in dragoste ii va oferi celuilalt nu mai putin decat luna de pe cer. Leul isi va coplesi partenerul de cuplu cu afectiune, complimente, cadouri romantice.

Alte zodii ezita sau dezvolta iubirea in timp, altele se arunca cu elan in relatii, fara a analiza prea mult lucrurile (de exemplu, Berbecul), insa zodia Leu in dragoste este autentica. Leul iubeste loial, real, si de aceea e posibil sa gaseasca mai greu partenerul pe masura lui.

Ce probleme pot aparea intr-un cuplu de Lei

Cand vezi un cuplu de Lei, vei remarca zambete si genul de iubire in care unul se pierde in celalalt. Sunt amandoi puternici si capteaza atentia si lumina reflectoarelor.

Ce mai trebuie sa stii despre zodia Leu in dragoste? Faptul ca atat timp cat sunt amandoi vedete ale cuplului si niciunul nu este obligat sa stea in umbra, Leii pot avea o relatie de cuplu pe termen lung.

Cand va exista insa batalie pentru suprematie – si de cele mai multe ori exista! – vor fi rezultate distructive. Daca exista doi Lei intr-un cuplu, e esential sa fie amandoi dispusi sa lupte pentru relatie, nu pentru dominatie.

Citeste si: Carti de dezvoltare personala – descopera-ti mantra in functie de zodie

Foto: Guliver/Instagram