Cursuri care te invata un nou limbaj

Am auzit numele Andreei Novac de la o colega cu care lucram la revista. Se inscrisese la cursurile ei de dans contemporan si cu fiecare sedinta aparea la birou mai zambitoare si cu o multime de povesti frumoase despre felul in care invata acolo sa relationeze.

Apoi am ajuns la spectacolul “Pretend we make you happy” cu Stefan Lupu, Alin State si Istvan Teglas, unde Andreea regizaze totul. Mi-a placut interactiunea dintre dansatori si public si momentul in care s-a stins lumina si fiecare astepta sa fie luat prin surprindere de cei de pe scena cu o atingere. Dansul contemporan este un limbaj mult mai complex decat cel vorbit. Fiecare gest facut poate fi trandus intr-un sentiment sau o traire profunda si recunosc ca mi-ar placea sa invat sa comunic in acest fel.

Cautand cursuri de asa ceva, am dat chiar peste cele doua tinute de Andreea Novac. Unul dintre ele care se numeste “Keeping it alive“, se defasoara la mansarda Creativ pe Pache Protopopescu nr. 10, exista doua grupe, pentru incepatori si avansati, iar fiecare dintre aceste module contine sase sedinte. Pretul pachetului este de 250 de Ron. Celalalt curs este organizat de “Fundatia Calea Victoriei” si poti afla mai multe lucruri despre el, accesand site-ul acesteia www.fundatiacaleavictoriei.ro.

Text: Diana Marasoiu, Foto: Guliver