accesorii din blana

Foloseste accesorii din blana cand vrei sa dai tinutelor tale un aer elegant sau o nota inteligenta de umor. Sezonul acesta conteaza sa stii dintre ce tipuri de blana poti alege si unde le poti aborda.

Nimic nu se compara cu cateva accesorii din blana atunci cand iti doresti sa dai tinutelor tale un aer mult mai cool. Poti face asta inserand cateva accente in aproape orice tinuta pornind de la cele austere, in stil normcore, pana la o tinuta punk sau chiar una eleganta. Dar pentru ca rezultatul sa fie cel dorit va trebui sa stii ce tipuri de blana poti aborda.

tipuri de blana
Esarfa din blana colorata falsa Asos, 22 euro, asos.com.

Blana falsa este cea mai accesibila si inteleapta optiune a vremurilor noastre, iar aceasta vine intr-o multime de forme si nuante. Ai putea spune ca nu exista limite atunci cand alegi accesorii din blana pentru tinuta ta.

Stii ce accesorii din blana ti se potrivesc?

1. Accentele animal print

Iti propun sa abordezi animal print in cantitati moderate.

geanta de shopping cu animal print
Geanta de shopping cu animal print Nastygal, 245 lei, nastygal.com.

2. Parul de ponei

Anul acesta orice garderoba trebuie sa contina macar o pereche de pantofi, ghete sau cizme din par de ponei. Trebuie sa iei in calcul faptul ca parul de ponei necesita extrem de multa atentie. Fii atenta la vremea de afara inainte sa-i porti in tinute fabuloase!

pantofi din par de ponei
Pantofi din par de ponei Nastygal, 836 lei, nastygal.com.

3. Detaliile din blana colorata: doza de umor obligatorie

Daca iti doresti sa te imbraci mereu bine si sa arati impecabil afla ca modul in care iti porti hainele nu este doar o arta sau o ecuatie matematica complicata ci, inainte de toate, un mod de a te distra. Accesoriile haioase sunt mereu binevenite!

breloc din blana colorata in forma de ou prajit
Breloc Asos din blana colorata, 11 euro, asos.com.

Scurta de blana este una dintre cele mai cool piese de sezon si ar trebui sa faca parte deja din garderoba femeilor de orice varsta. Cu toate astea, inainte sa te decizi sa o porti trebuie sa stii cateva lucruri. Noi ti-am facut un rezumat!

Foto: asos.com, nastygal.com.