Sa iesi in evidenta nu este un lucru rau. Nu daca o faci cum trebuie, fara sa epatezi. Pentru asta, ai nevoie, in general, de piese vestimentare si accesorii care sa te ajute sa atingi perfectiunea in materie de look. Sezonul acesta iti aduce in garderoba cateva lucruri absolut superbe, de care nu vei putea sa te desparti prea curand. Iata doar cateva din accesoriile toamnei 2017 dupa care se vor da in vant pana si cele mai practice si mai minimaliste dintre fashioniste.

accesoriile toamnei 2017

Nu pot sublinia cat de importante sunt accesoriile pentru tinuta ta, mai ales in anotimpul rece. Hai, poti spune ca vara te descurci si fara ele si ca nu se simte lipsa lor. Dar toamna este absolut necrutatoare atunci cand vine vorba de cum iti accesorizezi tinutele de zi cu zi.

Accesoriile toamnei 2017: bijuteriile si alte accesorii, cum ar fi palariile, sunt vitale pentru o garderoba in pas cu tendintele

Cateva dintre cele mai cool optiuni sunt si cele care te scot in evidenta. Dar o fac prin eleganta si stil, deci nu trebuie sa te feresti de acest lucru. Brosa cu piatra rosie in forma de inima, funda neagra cu bijuterie sau inelul in forma de musca sunt doar cateva dintre accesoriile care trebuie sa ajunga pe urmatoarea ta lista de shopping luna aceasta.