alternative la martisoare

Anul acesta schimba modul in care alegi micile cadouri specifice inceputului de primavara. Daca esti in cautarea unor alternative la martisoare noi ti-am pregatit o selectie de accesorii mici si pretioase care vor fi cadoul perfect de 1 martie.

1 martie bate la usa si la fel o fac si toate acele martisoare pe care trebui sa le pregatesti in fiecare an pentru persoanele dragi sau pentru colegele de la birou. Probabil ai observat, in tot acest timp, ca martisoarele sunt si cele mai putin practice cadouri pe care le poti faci pe parcursul unui an. De aceea este important ca incepand de anul acesta sa incepi sa iei in calcul cateva alternative la martisoare.

alternative la martisoare

Un martisor poate fi un accesoriu util nu doar un medalion ieftin din plastic pe care il porti o singura zi la inceputul lunii martie. Iata cateva variante de alternative la martisoare:

Alternative la martisoare: ce oferi de 1 martie poate fi ceva cu adevarat pretios si darut din inima.

1. Pandantivul

Pandantivele sunt poate cea mai buna varianta pentru un martisor cu adevarat inspirat. Le poti darui legate cu traditionalul fir rosu si alb si poate fi purtat apoi peste rochii vaporoase de vara, tricouri uni sau peste gulerul unei camasi masculine.

Pandantiv
Pandantiv soare Asos, 70 euro, asos.com.

2. Setul de cercei

La fel ca in cazul pandantivului, cerceii cu aspect pretios sunt o varianta foarte inspirata de martisor. Ii poti darui legati cu sfoara traditonala de martisor sau direct intr-o cutie mica de bijuterii.

Set cercei
Set cercei Zara cu pietre, 49 lei, zara.com.

3. Inelul

Inelele sunt mereu accesibile si pot fi o solutie buna daca esti in cautarea unui martisor pe ultima suta de metri. Cu toate astea ai grija la inelul pe care il alegi. In cazul barbatilor este indicat un inel care seamana cat mai putin cu cel de logodna. Este de la sine inteles de ce.

Inel auriu
Inel auriu Asos, 16 euro, asos.com.

Inainte de a incepe sa lucrezi la imaginea pe care vrei sa o abordezi in acest an trebuie sa afli ce accesorii la moda in 2016 poti purta daca iti doresti sa te distingi din multime.

Foto: asos.com, zara.com.