Te-ai intrebat cu siguranta pana acum daca blugii rupti se mai poarta in 2018 sau daca sa nu ii mai incluzi in tinutele tale. Ei bine, aceasta nedumerire am avut-o si eu si te anunt ca unii spun ca aceste piese au ramas in trenduri, altii ca nu. Daca e sa ma iau dupa ceea ce spun specialistii, blugii rupti pot ramane in garderoba noastra, dar trebuie sa fim atente cum ii asortam si ce modele de blugi rupti alegem sa purtam. Luminita Staicu, designer Hermosa, stie cateva secrete care te-ar putea ajuta in alegerea tinutei perfecte la care sa adaugi si blugii rupti.

blugii rupti se mai poarta

Moda blugilor rupti a pornit inca de pe vremea cand parintii nostri erau adolescenti. Daca purtai astfel de blugi atunci, aratai ca o rebela, insa nu era neaparat ceva de rau. Daca ar fi sa ne referim la conotatia pe care acesti blugi o au in prezent, parerile sunt impartite. A inceput ca un trend ce prezenta blugii rupti in diferite forme, fie boyfriend, fie cu mici crapaturi. De aproape un an, acest trend a prins diferite forme, iar rupturile au devenit uneori proeminente. Tocmai de aceea, parerile sunt impartite in pareri pro si pareri contra blugilor rupti.

Pastram blugii rupti in garderoba?

Moda blugilor rupti a luat atat de multa amploare, incat este greu de crezut ca mai exista vreo garderoba in care sa nu se gaseasca aceste piese. De aici si pana la exagerare nu a fost drum lung, pentru ca au inceput usor-usor sa apara blugii care au ruptura cat jumatate de picior, desi initial s-a plecat de la o simpla ruptura in genunchi sau in alta zona.

Prin magazine se gasesc si blugii care au rupturi la spate, lasand sa se vada mai mult decat ar trebui. Totusi, daca stim sa alegem modelele potrivite de blugi rupti, acestia isi merita locul in garderoba.

Pentru ca sunt multe piesele vestimentare la care poti asorta acest tip de blugi, Luminita Staicu spune ca blugii rupti se mai poarta in 2018 in aceste combinatii: