Daca iti lipseste inspiratia inainte de cea mai importanta sarbatoare de cuplu, nu trebuie sa iti faci griji! Iata 8 cadouri de Valentine's Day care te vor ajuta ca in final sa ii faci cadoul perfect.

Daca nu ai apucat inca sa te gandesti la un cadou de Valentine’s Day pentru ea nu trebuie sa iti faci griji. Nu avem cu totii inspiratie cand vine vorba de astfel de lucruri si cu siguranta nu ne descurcam fara putin ajutor. Deci iata 8 cadouri de Valentine’s Day cu care nu vei da gres!

Choker cu detaliu in forma de inima Nastygal, 71 lei, nastygal.com.

Indiferent ca te vei vrea sa ii cumperi – pantofi, genti sau accesorii- inainte sa arunci o privire peste cele 8 cadouri de Valentine’s Day trebuie sa stii cateva lucruri.

In primul rand, nu ii cumpara niciodata piese pe care nu le-ar purta. Cum stii asta? Inspectand putin aresnalul ei de accesorii si haine. De exemplu, daca nu are mai mult de patru accesorii stralucitoare asigura-te ca pe data de 14 februarie nu ii faci o surpriza de care va fi nevoita sa se prefaca incantata.

Alege cadouri de Valentine’s Day tinand cont de ce ii place si ce poarta!

In al doilea rand, iar asta este extrem de important, nu ii lua ce ti-ai dori tu sa poarte. Femeile isi cunosc destul de bine stilul vestimentar si tin la el mai mult decat iti imaginezi. Deci, mare atentie! Nu incerca sa intervii in zona asta. Iata cateva sugestii care ar putea sa te ajute:

1. Pantofii Valentine’s

Pantofi valentine’s, 63 euro, asos,com.

2. Geanta in contrast rosu/negru

Geanta rosu si negru, 230 lei, nastygal.com.

3. Ciorapii cu detaliu de blana

Dresuri cu detaliu din blana, 111 lei, nastygal.com.

4. Setul de inele oversized

Inele Zara, 59 lei, zara.com.

5. Cerceii de seara

Cercei aurii, 79 lei, nastygal.com.

6. Colierul hippie

Colier Zara, 79 lei, zara.com.

7. Clutchul in forma de buze

Clutch Asos, 345 euro, asos.com.

8. Brelocul din blana

Breloc din blana, 11 euro, asos.com.

Rochii cu croieli avantajoase, bijuterii sic, gadgeturi cool, carti memorabile… Nu e atat de complicat sa faci cadouri de 8 martie creative. Totul e sa stii unde sa le cauti si sa-ti stabilesti un buget cu mult timp inainte!

Foto: zara.com, nastygal.com, asos.com.