camasi de dama cu guler inalt

Daca vrei sa stii cum alegi si cum porti camasi de dama cu guler inalt afla ca nu este deloc complicat. Trebuie sa intelegi doar cateva lucruri simple. Le poti purta inspirandu-te din garderoba masculina sau poti fi creativa jongland cu accesorii noi.

Camasa este, pe langa mult indragitii blugi, cel mai intalnit element din garderoba oricarei femei. Este o piesa versatila, extrem de sic si la moda indiferent de tendinte sau sezon si, mai important decat orice, este foarte accesibila. Cu toate astea, nu toate camasile pot fi purtate si abordate la fel. Iar daca vorbim de camasi de dama cu guler inalt cu siguranta sunt cateva lucruri de spus.

Primul lucru pe care ar trebui sa il stii este ca acele camasi de dama cu guler inalt care iti sunt atat de dragi sunt poate cele mai autentice piese imprumutate din garderoba masculina. Acesta nu este nici pe departe un minus ci, mai degraba, un punct de plecare pentru cum ar trebui sa porti o astfel de camasa. Iata ce mai trebuie sa stii:

Poarta camasi de dama cu guler inalt indiferent de sezon si tendinte. Vor fi mereu la moda!

1. Gulerul inalt necesita o atentie deosebita

Gulerul inalt va fi mereu unul problematic avand in vedere ca se murdareste si este astfel expus deteriorarii rapide mai rapid decat in cazul celorlalte modele. De aceea trebuie sa fii atenta sa nu exagerezi cu machiajul si, inainte de orice, sa investesti in camasi confectionate din materiale de calitate.

2. Dar nu decide daca porti sau nu o camasa strict in functie de guler

Desi o camasa de dama cu guler inalt poate parea dificil de asortat lucrurile nu stau nici pe departe asa. O camasa cu guler inalt este, la urma urmei, o camasa masculina cu oricare alta. Deci o poti purta cu orice tip de fuste, de blugi, cu pantaloni din piele culottes sau chiar skinny si in special impreuna cu pantaloni de costum intr-o tinuta de birou.

3. Accesoriile sunt optionale dar mereu binevenite

In cazul camasilor cu guler inalt apare mereu problema accesorizarii. Personal, consider ca un guler inalt este deja un element destul de puternic, iar in cazul unei tinute minimaliste, in afara de un inel, in tinuta nu mai au ce cauta alte accesorii. Dar o camasa poate fi purtata in foarte multe feluri. Deci poti incerca varianta autentic masculina in care porti la gat o esarfa legata pe post de cravata sau poti opta pentru ceva mai creativ inlocuind cravata cu o brosa mare.

Alb imaculat pentru timp indelungat? Da, e posibil! Exista cateva solutii simple de incercat acasa in cazul in care piesa noastra preferata din garderoba, camasa alba, si-a pierdut din stralucire sau e patata.

Foto: asos.com.