Cannes 2016

Festivalul de Film de pe Riviera Franceza iti ofera si anul acesta cele mai ravasitoare surse de inspiratie in materie de stil. Pregateste-te sa imiti toata vara alegerile vedetelor de la Cannes 2016 pentru tinutele de zi si de seara.

Festivalul de la Cannes reprezinta inca un prilej pentru fashionistele din lumea intreaga sa fie din nou cu ochii pe vedetele favorite. Cu putin timp in urma ai savurat cele mai specatuloase rochii si cele mai bine imbracate cupluri de la Premiile Oscar 2016. Acum, la Cannes 2016, a venit timpul sa nu urmaresti doar aparitiile vedetelor doar pe covorul rosu. Tinutele de zi purtate in timpul festivalului trebuie sa iti atraga si ele cat de mult atentia.

Astfel, vei avea o sursa de inspiratie de incredere la care vei putea apela pe tot parcrusul verii. Te poti inspira mereu din tinutele lui Blake Lively pentru tinutele sofisticate de seara, din cele ale Victoriei Beckham pentru cele lejere de zi sau din aparitiile lui Kristen Dunst pentru tinutele elegante, dar relaxate pe care le poti aborda la un cocktail party.

Cannes 2016: inspira-te din tinutele de seara si de zi ale celor mai stylish vedete

Iata aparitiile caror vedete trebuie sa le mai uramresti la Cannes 2016:

1. Victoria Beckham

Victoria Beckham Cannes 2016
Victoria Beckham

2. Vanessa Paradis

Vanessa Paradis Cannes 2016
Vanessa Paradis

3. Kristen Dunst

Kristen Dunst Cannes 2016
Kristen Dunst

4. Kristen Stewart

Kristen Stewart Cannes 2016
Kristen Stewart

5. Blake Lively

Blake Lively Cannes 2016
Blake Lively

6. Anna Kendricks

Anna Kendricks Cannes 2016
Anna Kendricks

Vara aceasta abordeaza o imagine proaspata cu ajutorul unor accesorii pentru tinuta de seara cat mai impresionante. Iata care te pun in valoare cel mai bine in 2016, dar si care sunt cele la care trebuie sa renunti complet sezonul acesta.

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver