Inainte sa te arunci sa iti cumperi inca o serie de pantofi cu toc de la care te vor durea picioarele de la prima purtare, aminteste-ti ca poti fi la fel de eleganta si de stilata si cu ajutorul unor pantofi fara toc. Si foarte putini pantofi fara toc sunt atat de populari in randul fashionistelor precum balerinii. Luna aceasta ai la dispozitie cateva dintre cele mai tari modele din cate ai intalnit. Iata ce balerini se poarta acum!

ce balerini se poarta

O pereche de balerini perfecta poate fi purtata in orice tinuta, alaturi de orice. Alege, de exemplu, niste balerini negri, decorati cu pietre stralucitoare. Cu ce ii poti purta? Atat impreuna cu o pereche de blugi mom fit si un tricou alb simplu, in orice tinuta de zi, cat si cu orice rochie eleganta neagra, cu maneci clopot, intr-o tinuta de seara sau de cocktail impecabila.

Ce balerini se poarta in 2017: evita modelele clasice plictisitoare si orienteaza-te catre balerinii cu panglici sau catre cei decorati cu pietre stralucitoare.

Luna aceasta indreapta-ti atentia catre balerinii care pot fi purtati atat in tinute de zi, pe care ti le alcatuiesti fara prea mult efort, cat si in tinute mai sofisticate, de seara.