Regulile cromatice nu mai sunt nici pe departe un lucru de care sa mai tii cont in 2017. Cel putin nu in totalitate. Ce culori porti sezonul acesta si cum? De exemplu, afli ca este complet in regula sa porti rosu si roz sau rosu si purpuriu inchis, in aceeasi tinuta. Olivia Culpo ne-a demonstrat-o deja intr-o tinuta de street-style impecabila, purtata pe strazile aglomerate ale New Yorkului. Iata ce trebuie sa stii despre prima regula cromatica pe care o vei incalca in ultima luna de vara si toate cele trei de toamna.

Trebuie sa fii mai mult decat atenta la cum integrezi cele doua culori in tinuta ta. Ai grija, de exemplu, sa nu porti o singura piesa rosie inecata intr-o mare de roz/magenta sau invers. Respecta niste proportii pe cate se poate de simple. In cazul in care optezi pentru un top rosu si o fusta sau niste pantaloni roz, alege niste pantofi sau cizme rosii, care sa completze perfect tinuta.

Ce culori porti in 2017: poti aborda cu incredere combinatia cromatica de rosu si roz, tinand cont, desigur, de cateva proportii esentiale

In ceea ce priveste accesoriile, poti ramane in zona cromatica de rosu/roz/magenta sau poti opta pentru piese cu accente metalice aurii sau argintii. Nici insertiile de perle nu sunt o idee rea.