Shopping sau vanatoare de cele mai cool piese pentru sezonul acesta? As spune ca a doua varianta este mult mai plauzibila avand in vedere cat de mare este competita pe care o ai atunci cand vine vorba de tendintele de sezon. Grabeste-te si afla ce genti se poarta vara asta pentru a fi sigura ca nu ramai in urma atunci cand vrei sa tii pasul cu moda.

ce genti se poarta

Gentile sunt vitale pentru o tinuta corecta. Ele nu pot lipsi aproape niciodata din viata ta de zi cu zi asa ca iata o selectie care iti va face urmatoarea sesiune de shopping mult mai usoara. Indreapta-ti atentia in special catre gentile considerate WOW sezonul acesta. Modelul shopper din rafie te ajuta sa iti regandesti tinutele eclectice, geanta de umar cu lant din plastic oversized te provoaca sa iti compui o tinuta de party din cale afara de cool, iar shopper-ul clasic din piele te inspira pentru tinutele formale de birou.

Ce genti se poarta vara asta: adauga in garderoba ta cateva modele fresh, cum ar fi geanta cu lant supradimensionat sau cea tip shopper din rafie