ce jachete porti in functie de silueta

Oricat de multe ai schimba la imaginea ta mereu va trebui sa tii cont de silueta pe care o ai in toate alegerile vestimentare pe care le faci. Iata ce jachete porti in functie de silueta anul acesta!

Indiferent de ce model de jacheta te-ai indragostit anul acesta, inainte sa te apuci de shopping trebuie sa identifici ce jachete porti in functie de silueta. Pentru ca, la urma urmei, silueta este poate cel mai important aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare cand vorbim de o imagine bine pusa la punct.

ce jachete porti in functie de silueta

Iti poti aminti cu usurinta ce jachete porti in functie de silueta tinand mereu cont de 3 reguli simple. Iata care sunt si ce presupun:

Este important sa stii ce jachete porti in functie de silueta daca iti doresti ca tinuta ta sa fie mereu una avantajoasa

1. Nu iti fragmenta linia corpului in talie daca ai o silueta XL

Jachetele bomber clasice scurte care se opresc in talie taindu-ti brusc linia corpului sunt de evitat in acest caz. Daca iti plac aceste jachete la nebunie, exista totusi o solutie: le poti aborda pe cele oversized cu un croi mult mai relaxat.

jacheta bomber
Jacheta bomber Asos, 77 euro, asos.com.

2. In cazul siluetei minione tot ce e prea lung te micsoreaza

Deci trebuie sa eviti cu orice pret paltoanele si jachetele maxi sau trenciurile care trec de linia genunchilor. Ideale pentru alungirea siluetei sunt jachetele scurte purtate impreuna cu pantaloni cu talie inalta.

jacheta scurta cu broderie
Jacheta scurta cu broderie, 91 euro, asos.com.

3. Pune-ti in valoare silueta inalta prin lungimi exagerate

Desi poti purta aproape orice, anul acesta vei arata mult mai spectaculos daca iti vei pune in valoare silueta inalta cu ajutorul jachetelor maxi. Iar in ceea ce priveste lungimea, daca ai destul curaj, poti merge cat de departe iti doresti. Pe langa asta ar trebui sa mai incerci, tot in avantajul tau, piese fara detalii precum buzunare aplicate sau gulere.

jacheta maxi
Jacheta maxi Asos, 52 euro, asos.com.

Daca pantalonii cu talie inalta te-au cucerit, inainte sa pornesti la shopping trebuie sa afli cum se poarta si pe cine anume avantajeaza in functie de silueta. Vei economisi timp pretios si vei fi pe deplin multumita la final!

Foto: asos.com.