In ultimii ani moda s-a schimbat incredibil de mult, iar odata cu ea si modul tau de a aborda diferite stiluri. Nu cred ca mai este necesar sa iti spun ca limitele de varsta, atunci cand vine vorba de haine, nu exista. Singurele limitari de care te poti izbi in aceasta zona sunt, desigur, cele pe care singura ti le impui. Iata ce pantofi porti sezonul acesta indiferent ca ai douazeci de ani, treizeci sau patruzeci.

ce pantofi porti

Ti-am ales cateva dintre cele mai versatile modele care exista in colectiile retailerilor, dar si unele ceva mai speciale atunci cand vine vorba de aspectul general.

Nu uita ca o pereche de pantofi, oricat de colorata sau WOW ar fi, nu este, la urma urmei, un costum de majoreta sau de printesa. O pereche de pantofi poate fi purtata la orice varsta, indifernt de design si culoare. O pereche de pantofi trebuie asumata si integrata intr-o tinuta si astea sunt singurele lucruri pe care trebuie sa le ai in minte data viitoare cand esti la shopping si te intrebi ce anume s-ar potrivi mai bine pentru o femeie de varsta ta.

Ce pantofi porti la orice varsta: concentreaza-te pe tocuri medii sau groase si opteaza mereu pentru un design fresh, care te va scoate in evidenta si le va arata celor din jur ca stii cu ce se mananca tendintele de sezon