ce piese de lenjerie prefera barbatii

Afla ce piese de lenjerie prefera barbatii, care sunt motivele pentru care le considera sexy si cat de diferite sunt preferintele fiecaruia dintre noi. Iata cateva retete sigure cu ajutorul carora il vei cuceri cu siguranta pe iubitul sau pe sotul tau.

Cand vine voba despre ce piese de lenjerie prefera barbatii sa le vada pe iubitele sau sotiile lor, lucrurile nu stau deloc complicat. In general ne vom multumi cu aproape orice pentru ca, la urma urmei, nu suntem atat de pretentiosi cum parem la prima vedere.

ce piese de lenjerie prefera barbatii

Cu toate astea exista cateva modele de lenjerie care ne atrag atentia mai mult decat altele. Iata ce piese de lenjerie prefera barbatii si de ce.

Inainte sa te gandesti la ce piese de lenjerie prefera barbatii trebuie sa fii atenta la ce anume te avantajeaza pe tine!

1. Tuturor barbatilor le place sa fie pacaliti

Piesele de lenjerie intima care ofera iluzia ca acopera destul de mult sunt printre preferatele fiecarui barbat, fie ca o recunostem, fie ca nu. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa plecati la shopping pentru peise de lenjerie sumare pentru a ne atrage atentia.

set lenjerie sexy
Set de lenjerie compus din top, 18 euro si slip, 11 euro, asos.com.

2. Dar nu toti barbatii vor sa fie pacaliti la fel

Exista aceia dintre noi care sunt pur si simplu sedusi de piesele cu un design mai retro, care acopera mai mult din corp si lasa mai mult loc pentru imaginatie. Iar aceasta este poate cel mai bun mod de a da pe spate un barbat cu ajutorul unor piese de lenjerie intima.

set de lenjerie cu slip retro cu talie inalta
Set de lenjerie compus din top, 268 Lei si slip retro cu talie intala, 115 lei, nastygal.com.

3. Si, desigur, exista bodyurile

Chiar daca multi barbati nu constientizeaza acest lucru, bodyurile ni se par incredibile de sexy pentru ca ridica linia soldului si lungesc picioarele. Un body din dantela este o piesa de lenjerie care iti va avantaja si flata foarte mult silueta.

body din dantela neagra
Body din dantela neagra Asos, 29 euro, asos.com.

Afla cum sa te imbraci corect pentru o intalnire romantica alaturi de sotul sau iubitul tau. Piesele clasice sunt vedetele tinutei in care-l vei seduce! Alege-le cu atentie pe cele care ti se potrivesc si ai mare grija sa nu exagerezi.

Foto: asos.com, nastygal.com.