ce porti pe dedesubt

Anul acesta atentia ta pentru detalii trebuie sa depaseasca linia accesoriilor. Ce porti pe dedesubt este la fel de important ca restul tinutei si ar trebui sa iti alegi piesele din planul doi cu mai multa atentie.

In 2016 este mult mai important cum iti porti hainele decat ce anume porti. Indiferent ca faci shopping cu un buget redus sau ca iti actualizezi garderoba pe marile bulevarde din capitalele modei, trebuie sa stii cont de cateva lucruri. Unul dintre ele e fix acesta: ce porti pe dedesubt in sezonul rece este la fel de important ca restul tinutei!

ce porti pe dedesubt

Cum anume si ce porti pe dedesubt este o problema pe care trebuie sa ti-o pui constant indiferent de cat de putin crezi ca ar conta acest detaliu. La urma urmei disciplina nu va conta in detaliu decat pentru tine, dar rezultatele ei cu siguranta se vor vedea si in exterior chiar mai mult decat te astepti.

Ce porti pe dedesubt conteaza la fel de mult ca exteriorul

1. Detaliile iti ofera o nota de eleganta in plus

Paltonul, haina de blana sau jacheta potrivita nu vor fi la fel de spectaculoase fara o piesa perfecta in planul doi. Probabil de aceea, in timpul iernii sunt atat de populare maletele si hanoracele minimaliste.

maleta gri simpla
Maleta simpla gri Zara, 149 lei, zara.com

2. Piesele mai putin vizibile sunt cruciale in tinutele de birou

Piesele simple, cum ar fi o camasa alba, te vor ajuta mai mult decat crezi in cazul unei tinute de birou. Incepand de la guler si pana la mansete si tivul de la baza camasii fiecare detaliu conteaza enorm si poate face diferenta intre o tinuta impecabila si una neglijenta.

camasa masculina
Camasa masculina alba Mango, 69 lei, mango.com.

3. Suprapunerile rezolva problema austeritatii

In timpul iernii austeritatea poate fi putin coplesitoare. Layeringul este poate una dintre cele mai bune solutii contra unei tinute plictisitoare. Poti face adevarate minuni combinand camasi, malete, rochii, tricouri, bluze de corp, hanorace, pulovere si cardigane daca esti putin creativa.

camasa supradimensionata
Camasa lunga Zara, 89 lei, zara.com

Inainte de a incepe sa lucrezi la imaginea pe care vrei sa o abordezi in acest an trebuie sa afli ce accesorii sunt la moda in 2016 si cum sa le porti daca iti doresti sa te distingi din multime.

Foto: zara.com, mango.com.