ce te avantajeaza

Ce te avantajeaza in 2016 si ce nu tine nu doar de modul in care iti alegi hainele, faci shopping si iti organizezi garderoba. Anul acesta conteaza la fel de mult si cum privesti moda, cum o abordezi si cum intelegi, inainte de orice, ideea de feminitate. Iata ce nu trebuie sa mai faci!

Moda poate fi mult mai usor inteleasa daca atunci cand te intrebi ce te avantajeaza nu cauti cele mai simple raspunsuri. In loc sa te intrebi ce te avantajeaza cand vine vorba de haine poti, pentru inceput, sa te gandesti daca vezi lucrurile intr-o lumina corecta.

 ce te avantajeaza

Ce te avantajeaza tine si de modul in care vezi moda, nu doar hainele! Iata ce trebuie sa eviti:

1. Sa nu mai judeci totul atat de rigid cand vine vorba de moda

Exista o multime de femei care tin mortis sa abordeze un singur stil vestimentar, indiferent daca acesta li se potriveste sau nu. Avand in vedere intorsatura pe care au luat-o lucrurile in ultimii ani, acest lucru poate fi o greseala. De ce? Pentru ca iti limiteaza enorm de mult optiunile. Solutia nu este nici pe departe un stil eclectic, in care amesteci cateva putin din toate, ci pur si simplu sa te mentii deschisa.

ce te avantajeaza (1)

2. Sa nu mai crezi ca hainele mulate te fac feminina

In 2016 este timpul sa iti schimbi parerea despre ce anume te face sexy si ce anume este feminin si ce nu. In primul rand feminitatea tine de atitudine si apoi de haine. Deci nu este nevoie sa iti pui in evidenta mereu si intr-un mod exagerat picioarele, fundul, abdomenul, sanii, umerii sau gatul. Poti fi la fel de feminina purtand si piese supradimensionate care nu urmaresc cu exactitate linia corpului. Cat despre ce anume ii atrage pe barbati la capitolul asta, nu trebuie sa iti faci griji. Barbatii care nu sunt interesati decat de formele tale sunt barbati care nu ar trebui sa te intereseze oricum.

ce te avantajeaza

3. Sa iti amintesti ca doar tu iti dictezi ce porti si ce nu

Doar pentru ca o coloana de text dintr-o revista sau un articol online iti spune ca trebuie sa porti pantofi rosii sezonul acesta, cand tu nu suporti deloc aceasta culoare, nu trebuie sa te descurajeze. Nimeni nu iti poate dicta ce sa porti anul acesta sau in cel care va urma. Singurul tiran al stilului din viata ta esti tu si numai tu decizi daca iti faci aceasta viata mai putin sau mai mult complicata.

ce te avantajeaza

Sezonul acesta diversifica-ti si reinprospateaza-ti stilul personal inspirandu-te din garderoba masculina. Piesele versatile pe care le poti imprumuta de la sotul sau iubitul tau trebuie alese cu grija! Iata ce trebuie sa stii!

Foto: Guliver.