Luna august nu a fost doar ultima luna de vara. Pentru fashioniste, a fost luna in care au vazut cum arata cea mai neinspirata tinuta pe care o poate purta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii cand viziteaza o zona distrusa de un uragan. Dar, dincolo de asta, trebuie sa recunosti ca ai avut si o multime de exemple pozitive. Chiar daca inca ai cosmaruri cu tocurile acelea de 12 centimetri care se indreptau vesele catre inundatii si case distruse. Iata cateva dintre cele mai bune tinute ale lunii august, dupa care te poti ghida oricand ai nevoie.

Cele mai bune tinute

Festivalul de Film de la Venetia a fost doar unul dintre evenimentele care ne-au adus, in luna august, cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor din aceasta luna. Urmareste-le pe fiecare si aplica cateva idei inspirate in garderoba ta, tinand cont si de cele mai hot tendinte ale sezonului.

Cele mai bune tinute ale lunii august: Amal Clooney, Chiara Feragni, Renata Kuerten si Julianne Moore iti dau cele mai cool idei cand vine vorba de tinute de cocktail sau de seara