Marii retaileri incep usor, usor sa aduca in prim plan noile colectii de primavara- vara 2018 si sa ne faca cunoscute cele mai hot tendinte. Anul acesta, tendintele sunt foarte prietenoase cu toate iubitoarele de moda, iar tu te poti bucura acum de cele mai fresh si feminine tinute Mango, prezentate intr-o campanie absolut superba.

Mango ne prezinta noua sa campanie de primavara, fotografiata de Mario Sorrenti, care se concentreaza pe imbracaminte de inspiratie organica si naturala. Noua colectie pentru femei e compusa din piese vestimentare delicate, diafane si feminine, suprapuneri, combinate cu articole de imbracaminte supradimensionate. Tesaturile sunt si acestea feminine, impreuna cu o paleta de culori neutre, predominante fiind: texturi in pliuri, printuri sau printuri cu relief.

Urmareste noile colectii din magazine si vezi ce ti se potriveste si ce anume trebuie sa ajunga cu orice pret in dulapul tau. Iata cateva tendinte de sezon pe care le poti aborda facandu-ti cele mai cool tinute Mango.