Din nefericire, nu toate aparitiile de pe covorul rosu sunt niste exemple demne de urmate pentru fashioniste. Iar cand vine vorba de MTV Video Music Awards, cu siguranta avem parte, in fiecare an, de cea mai mare concentratie de faux pas-uri pe metru patrat de covor rosu. Anul acesta, cateva staruri din industria muzicala au stabilit noi recorduri cand vine vorba de „Asa chiar NU!”. Ti-am pregatit o selectie cu cele mai prost imbracate vedete de la MTV Video Music Awards 2017 ca sa intelegi cat mai bine ce inseamna un exemplu negativ in materie de stil.

In topul celor mai prost imbrcate vedete de la gala MTV VMA 2017 se regasesc, de data aceasta, Nicky Minaj si Kesha. Este important sa le analizezi tinutele din cateva puncte de vedere destul de simple. In primul rand este important sa stii ca nu este obligatoriu sa ai un corp tras prin inel, de top model, si, cu atat mai mult, nu este obligatoriu sa te imbraci la fel ca toata lumea. Cu toatea astea, este vital pentru imaginea ta sa nu te caricaturizezi singura, transformandu-te intr-un personaj care isi are locul, mai degraba, intr-un film SF esuat sau intr-o piesa de teatru.

Este important sa urmaresti si aparitiile a catorva dintre cele mai prost imbracate vedete pentru a intelege ce trebuie sa eviti in propriile tinute

Iata cum au aratat si alte dive care, anul acesta, nu au avut chiar cel mai bun moment pe covorul rosu la MTV VMA.