Luna aceasta trebuie sa te apuci de shopping si, in acelasi timp, de curatenia de toamna din garderoba. Inainte sa te apuci de oricare dintre ele, arunca o privire peste o selectie de cizme scurte cu personalitate.

De ce? Pentru ca ai nevoie de ele in tinutele tale de toamna, daca iti doresti sa ai un sezon mai putin plictisitor. Iata despre ce este vorba.

Cizme scurte cu personalitate

Ce inseamna sa ai o garderoba cu personalitate sau sa porti piese cu personalitate? Ei bine, pur si simplu este vorba despre acele haine sau accesorii care te-ar scoate in evidenta chiar si daca le-ai purta alaturi de cele mai simple piese din garderoba ta. Da, ma refer la lucruri inedite. Dar acest „inedit” nu este mereu egal cu ceva iesit din comun. O piesa cu personalitate poate fi una cu un simplu twist de design, cu cateva insertii interesante sau o piesa purtata pur si simplu diferit.

Cizme scurte cu personalitate: luna aceasta alege-le pe cele din atlaz, cu detaliu tip bijuterie sau pe cele cu un design ceva mai clasic, din piele ecologica de sarpe